Зіркові скандали
Подобається

ТОП-10 зірок, які «вкрали» чужих чоловіків: ангели — на екрані, стерви — в житті (ФОТО)

27/10/2015     Автор: Ігор Нагорний
ТОП-10 зірок, які «вкрали» чужих чоловіків: ангели — на екрані, стерви — в житті (ФОТО)

015579_normal

1. Ольга Полякова 
суперблондинка, співачка

Розбила сім'ю українського олігарха — і придбала собі чоловіка. Коли починаючій співачці було 19 років, вона виступала на дні народження у майбутнього чоловіка. Виступ сподобалося іменинникові настільки, що він запросив Олю в коханки. А потім — кинув свою дружину, з якою прожив у шлюбі багато років, і одружився на Полякової. 

Як хвалилася сама Полякова в ЗМІ, на шляху до особистого щастя вона була нещадною. Тиснула на болючі точки: дружина олігарха не могла мати дітей, а він дуже хотів стати батьком. Ось Оля і запропонувала угоду: вона народжує дитину, і отримує підвищення — із статусу коханки стає дружиною. Угода відбулася: Полякова народила дочку Машу, а бізнесмен кинув дружину і одружився на суперблондинці. 

2. Ліза Боярська 
актриса

Дочка Михайла Боярського тільки на екрані «м'яка і пухнаста». У реальності: розбила сім'ю, і оком не моргнула. 

Ліза Боярська "окрутила" молодого актора Максима Матвєєва, який тут же забув про дружину — театральну актрису Яну Секст, і зробив пропозицію своїй новій дамі серця — Лізі Боярській. Пара одружилася таємно.

a0fc52b6bd3ec8750281990836e4ddad

3. Віра Брежнєва 
екс-солістка групи «Віа Гра», співачка

Розбила сім'ю відомого українського олігарха — Кіпермана (молодшого), у якого була дружина і двоє дітей. Довгий час Віра мирилася з роллю коханки, за принципом — тихіше їдеш, далі будеш. А потім поставила питання руба: або я, або знайду іншого олігарха. Не відомо, чи злякався Кіперман, але вибір зробив на користь Віри Брежнєвої, яка набагато молодша і стрункіша його екс-дружини. 

На цьому вона не заспокоїлася. І вже у 2015 році, після 10-річного роману з одруженим  продюсером Констянтином Меладзе, Брежнєва таємно вийшла за нього заміж в Італії.

4. Альбіна Джанабаєва 
екс-солістка групи «ВІА Гра»

Збила з пантелику відомого російського співака Валерія Меладзе. «Тихоня» Альбіна довго працювала на Валеру: у ролі бек-вокалістки його команди завжди була під рукою. І, як виявилося, найчастіше — після концертів. Потім, вибравши зручний момент — розставила всі крапки над "і". Стала солісткою «ВІА Гри», групи старшого брата Меладзе — Костянтина, народила сина від самого Валери, звичайно, таємно. І добилася-таки, щоб Валерій Меладзе покинув дружину Ірину та трьох дітей. І пішов з сім'ї офіційно. 

5. Анджеліна Джолі 
актриса

Ця красуня розбила саму міцну пару Голлівуду — альянс Бред Пітт і Дженніфер Еністон. Соціопатка Джолі спокусила Пітта на знімальному майданчику фільму «Містер і місіс Сміт». Коханці довго заперечували свій роман. А потім діватися було нікуди: Джолі не могла більше приховувати кругленький животик, і Пітт подав на розлучення з Еністон. 

6. Анастасія Заворотнюк 
актриса, ведуча

Розбила сім'ю актора Сергія Жигунова, який кинув свою дружину Віру Новикову (разом прожили 24 роки) та пішов до «няні Вікі». Але рай у розлучниці Заворотнюк з деспотом Жигуновим тривав недовго. Пара розлучилася череза фінансові проблеми. Незабаром Жигунов попросився назад до колишньої дружини, а Заворотнюк вийшла заміж. 


7. Камерон Діаз 
актриса

Регулярно "краде" чоловіків у голлівудських актрис і співачок. Так, серед постраждалих від міс Діаз: актриси Ніколь Кідман, Ума Турман, співачка Брітні Спірс і навіть світська левиця Періс Хілтон. 

Навіжена блондинка Камерон Діаз любить "красти" чужих чоловіків. Але, награвшись чужими-невірними, з такою ж легкістю їх кидає. І вирушає на пошуки нової жертви. 

8. Віка з групи «неАнгели» 
співачка

Смілива й зухвала Вікуся (справжнє ім'я — Катя) підкорила серце продюсера Юрія Нікітіна, який захопився новою підопічною, забувши про дружину Ольгу Горбачову (співачка «Арктика»), яка під час роману улюбленого чоловіка чекала дитину. 

9. Наомі Кемпбелл 
супермодель

Підчепила на гачок російського олігарха Владислава Дороніна. «Чорна пантера» розбила сім'ю багатія і "вкрала" його у дружини Катерини, з якою 48-річний пустун прожив 22 роки в міцному шлюбі. У екс-партнерів росте дочка. 

10. Тетяна Навка 
фігуристка, багаторазова олімпійська чемпіонка

Навка захопила за собою актора Марата Башарова, який був її партнером на шоу «Зірки на льоду». Після проекту Марат кинув дружину Лізу Круцко, і пішов до нової пасії, яка вміє робити потрійне сальто.

І на цьому вона не зупинилася. В серпні Навка зіграла весілля з прес-секретарем Путіна Дмитром Пєсковим, який до цього перебував у щасливому багаторічному шлюбі.

У любові, як на війні, всі засоби годяться? Або на чужому горі свого щастя не збудуєш?

 

Першим цю новину поширив агрегатор Корупція.Інфо 


https://play.google.com/store/apps/details?id=info.ko..