Новини про зірок
Подобається

Моніка Беллуччі замінює спорт і дієту сексом

27/10/2015     Автор: Ігор Нагорний
Моніка Беллуччі замінює спорт і дієту сексом

5562d90e6e89a_Paris-Nouvelle-Vague-ot-Cartier_slayder

Актриса не навантажує себе дієтами і щоденними тренуваннями

51-річна голлівудська актриса вже багато років вважається однією з найсексуальніших жінок світу. Зірка нової Бондіани у своєму інтерв'ю Daily Mirror розповіла, що її секрет краси та довголіття – не дієта, на якій вона ніколи не сиділа, і не спортзал.

"Я не з тих людей, які прокидаються о 6 ранку, щоб піти в спортзал. Мені досить просто відмовитися від макаронів на кілька днів перед черговими зйомками. Чесно кажучи, я жити не можу без тортів і макаронних виробів. Іноді я дозволяю собі келих червоного вина і сигарету. Моя вам порада: треба добре харчуватися, пити, займатися любов'ю і багато сміятися. Все інше прийде саме собою", – зізналася Моніка.

Зі своїм чоловіком Венсаном Касселем Беллуччі розлучилася в 2013 році, але, за словами Моніки, вона не шкодує про те, що в її житті немає чоловіка і вважає щастям бути вільною.

"Чоловікам постарше подобаються молоденькі дівчата, так що ж дивного може бути в тому, що чоловікам в 20-30-річному віці подобаються жінки постарше. Я зараз у прекрасному віці в плані моєї професії. Моє особисте життя влаштоване – у мене є дві прекрасних доньки, до того ж у мене трохи вільного часу. Я ще досить енергійна і вже маю чималий досвід за спиною, вмію цінувати кожну приємну дрібницю в житті. Це те, чого я раніше не відчувала. Я відчуваю себе живою. Самотня жінка – вільна жінка. Бути однією зовсім не означає бути самотньою. Це означає вибирати – заводити стосунки чи ні".