Новини про зірок
Подобається

20-річна зірка «Фізрука» налякала друзів надто худим тілом (ФОТО)

26/10/2015     Автор: Ігор Нагорний
20-річна зірка «Фізрука» налякала друзів надто худим тілом (ФОТО)

Увечері 22 жовтня в столиці відбулася презентація нового сезону «ТНТ»-2016. Зірки телеканалу зібралися в московському кінотеатрі «Жовтень» і охоче давали інтерв'ю журналістам, позували фотографам і з задоволенням спілкувалися один з одним.

Поліна Гренц, зірка «Фізрука», стала однією з головних героїнь вечора: присутніх на заході приємно здивував зовнішній вигляд дівчини. Актриса помітно схудла і покращала. Шатенка виглядала дуже ефектно в облягаючій темнозеленій сукніфутлярі, яка підкреслювала її струнку й підтягнуту фігуру.

g_a76f7511276214bbfebc00d1bf4cc51e_2_478x500

Юна артистка отримала безліч компліментів на свою адресу, проте при цьому гостям презентації здалося, що вона стала занадто худою.

«Всі, з ким я бачилася, хотіли мене нагодувати. Навіщо?» — здивовано написала виконавиця ролі Саші Мамаєвої в серіалі «Фізрук», опублікувавши в Instagram гарне фото.

Передплатники взялися переконувати Поліну, що зараз вона виглядає ідеально. «Ну так, дійсно, навіщо! Шикарно виглядаєш!», «Зараз те, що треба. Фігура просто вогонь», «Зараз фігурасаме те! Нагодувати не хочеться, тільки милуватися», — взялися коментувати фоловерів.