Зіркові скандали
Подобається

Волочкову затримали за контрабанду (ФОТО+ВІДЕО)

23/10/2015     Автор: Ігор Нагорний
Волочкову затримали за контрабанду (ФОТО+ВІДЕО)

Турецька митниця випатрала багаж артистки

Подія викликала у Анастасії паніку, коли вона зрозуміла, що шукають прикордонники в її валізі. Ну а самі турецькі прикордонники, люди, без сумніву бувалі, мало не знепритомніли, коли виявили, що валіза балерини битком набита кількою, шпротами та буханками чорного хліба.

Ікра і наркотики, які шукали служиві у Волочкової, напевно, не викликали б такого потрясіння. Коли митники з'ясували у затриманої Анастасії, що повний чемодан хліба й консервів вона везе своїм друзям, і це не біологічна зброя, а просто «частування», її відпустили.

Личная страничка героя публикации в соцсети

Цього разу артистка легко відбулася, і ось вона сама пише про це у своєму блозі:

«Життя нудне без пригод, а моє так точно. Сьогодні зі мною трапилася неприємність. Це вже викликає у мене сміх, а кількома годинами раніше була паніка. Справа в тому, що мене трохи не заарештувала при отриманні багажу турецька митниця. А причиною всьому моя природна чуйність. Мої турецькі друзі з готелю Акка попросили привезти їм нашого російського делікатесубуханець бородінського хліба і баночку шпротиків і кільки. За російською традицією пригощати, так пригощати і, природно, однією банкою я не обійшлася. Купила так купила. Радувати, так радувати. П'ять буханок хліба і десяток банок рибних консервів мирно летіли зі мною на відпочинок!!!

І ось, пропливаючи на стрічці в турецькому аеропорту, мій чемодан викликав увагу митників. Вони вирішили, що у валізі у мене ікра та інші неприпустимі для ввезення в країну продукти.. Ох, міг закінчитися плачевно мій відпочинок і не розпочавшись. Але врятували мене пуанти, мої фірмові футболки аля Волочкова та найголовніше, що працівники митниці теж люди і вони приходили на мої концерти в Туреччині. І цього разу на моє щастямене відпустили! Цікаво, адже без пригод моє життя, швидше за все буде нудне