Зірка тижня
Подобається

8-річна українка стала найкрасивішою дівчинкою світу (ФОТО+ВІДЕО)

23/10/2015     Автор: Ігор Нагорний
8-річна українка стала найкрасивішою дівчинкою світу (ФОТО+ВІДЕО)

Восьмирічна школярка з Вінниці Дар'я Журбенко здобула перемогу на міжнародному конкурсі Міні-міс світу +2015, який проходив у Туреччині.

На шляху до тріумфу на міжнародному конкурсі дівчинці вдалося підкорити вінницький і київський подіум, отримавши звання міні-міс Вінниця та міні-міс України. За 8 років дівчинка взяла участь у 12 конкурсах краси і отримала безліч нагород.

"Її мама привела її вчитися у мене, хоча на той момент я вже почала заняття з групою дівчат. Однак, задатки Даші переконали мене взяти її в групу. Вона відразу повторила дефіле, яке я їй показала, і вже через місяць посіла третє місце на першому в своєму житті конкурсі краси ", — зазначила наставниця Даші Лілія Поліщук.

Секретом своєї перемоги юна модель вважає посмішку, впевненість і відсутність хвилювання на сцені. Вразити суворе журі українці вдалося завдяки спортивним навичкам, а також незвичайному образу.

654720_2_w_590

01_b

Після виснажливого конкурсу маленька модель відпочиває, а про подальші плани поки не думає. За її словами, майбутнє вона має намір пов'язати зі спортом, а не зі світом моди.

"Хочу стати професійною гімнасткою і виступати на найвищому рівні", — заявила Дарина.

пепе