Новини про зірок
Подобається

Подруга Джима Керрі невипадково вибрала день самогубства

21/10/2015     Автор: Ігор Нагорний
Подруга Джима Керрі невипадково вибрала день самогубства

За версією слідства дівчина не випадково вирішила звести рахунки з життям 28 вересня.

 

wpid-soglasno-dannym-zapadnyh-smi-vozlyublennaya-dzhima-kerri-katriona-uayt-pokonchila-zhizn-samoubiystvom._i_1

В ході з'ясування обставин трагічної загибелі подруги Джима Керрі Катріони Уайт з'ясувалися несподівані факти. За версією слідства дівчина не випадково вирішила звести рахунки з життям саме 28 вересня. Це була третя річниця смерті її батька.

Всі знали, що Кет – батькова дочка. Особливо з тих пір, як її мати кинула чоловіка з трьома дітьми і відбула до Лондона, де знову вийшла заміж. Катріона, Джеймс і Ліза – їх усіх виховав люблячий тато, який після розлучення одружився на жінці, яка стала його дітям справжньою матір'ю. Пет довго боровся з важкою хворобою, але в 2012 році його не стало. Тоді ж Катріона, як з'ясувала поліція, вперше намагалася скоїти суїцид. А незабаром, після невдалої спроби, вона і зустріла Джима Керрі.

jim12102015-3

За кілька днів до того, як Керрі порвав з Уайт, вони відзначали її день народження в розкішному ресторані прямо на березі океану. Вони виявилися занадто схожі, і тому їм було важко разом – і Керрі втік. Не можна виключати, що позначився тиск з боку Катріони. Одне ясно: в ті фатальні п'ять днів після розриву вона подавала сигнали, які не почув ні Керрі, ні її друзі. Всі вірили – Катріона набагато сильніша, ніж здається.

І ніхто не опинився поруч, щоб запобігти трагедії, тому що нікому і в голову не прийшла можливість подібного збігу. Як, мабуть, не спало на думку і рідній матері Кет, що не можна дорікати доньці в тому,  через що вона сама день у день картала себе. Як з'ясувалося в процесі розслідування, Катріона за кілька тижнів до трагедії отримала від матері листа, де та називала її невдахою і таврувала за безуспішні спроби влаштувати своє життя. У тому числі і за те, що доньці не вдається скористатися єдиною, на думку матері, удачею, яка їй підвернулася в особі Джима Керрі.

500_600_80_98vrHG