Чоловік Кім Кардашьян «виклав» за бюстгальтер дружини $5 млн

21/10/2015     Автор: Ігор Нагорний
Чоловік Кім Кардашьян «виклав» за бюстгальтер дружини $5 млн

Кім Кардашьян виповнилося 35 років. У день народження зірки реаліті-шоу чоловік іменинниці репер Каньє Уест вирішив піднести їй нижню білизну за нечувану ціну.

2011 People's Choice Awards - Portraits

Каньє Уест вважає свою дружину Кім Кардашьян ідеальною жінкою, а себе – великим дизайнером. У день народження дружини він вирішив подарувати дружині, відомої своїми вражаючими формами, нижня білизна за п'ять мільйонів доларів. У створенні бюстгальтера з дорогоцінними каменями від Victoria's Secret Уест брав безпосередню участь.

"Репер планує здивувати дружину унікальним бюстгальтером Victoria's Secret, прикрашеному коштовностями, який він створив сам. Каньє любить робити дружині дорогі подарунки. Він витрачає мільйони на квіти і сумки за сто тисяч доларів. Кім буде в захваті, але засмутиться через те, що не зможе носити його, поки вагітна", – розповіло джерело журналу OK!.

resize11_650x410

Напередодні свого дня народження Кім Кардашьян зізналася, що головним подарунком для неї буде – схуднути. Раніше дружина репера назвала вагітність гіршим досвідом в житті. Кім, за її словами, страждає через зайву вагу, яка заважає їй носити улюблені речі, а також від ускладнень, пов'язаних з цікавим положенням.

 d7c8f0c77de413ce531f168c88b3e262

Kim-Kardashian-Kanye-West1