Зірка тижня
Подобається

5 відомих жінок, які перебороли рак грудей (ФОТО, ВІДЕО)

20/10/2015     Автор: Ігор Нагорний
5 відомих жінок, які перебороли рак грудей (ФОТО, ВІДЕО)

20 жовтня, у Всеукраїнський день боротьби проти раку грудей. Тому ми пропонуємо надихаючі історії про зірок, які не зламалися і змогли побороти цю страшну хворобу.

Рак грудейодне з найпоширеніших онкологічних захворювань серед жінок. Ця хвороба не звертає уваги ні на вік, ні на статус жінки. Це ще раз підтверджують історії всесвітньо відомих знаменитостей, які, дізнавшись про свій діагноз, не зламалися, і змогли пережити рак молочної залози.

 

Анджеліна Джолі

2

Історія Анджеліни Джолі 2013 року змусила заговорити про рак грудей весь світ. Зірка, дізнавшись про 87% ймовірності розвитку раку молочної залози, вирішила мінімізувати ризик і перенесла подвійну мастектомію. Як відомо, від раку в 2007 році померла мати Анджеліни Джолі, яка боролася з хворобою протягом 10 років.

 

Крістіна Епплгейт

Christina-Applegate-20-19

Актриса Крістіна Епплгейт не тільки перенесла рак молочної залози, видаливши обидві груди, щоб уникнути рецидиву, але і народила після цього першу дитину. Після операції груди зірці відновили пластичні хірурги.

 

Шерон Осборн

69th Annual Golden Globe Awards - Arrivals

Дружині популярного британського рокмузиканта Оззі Осборна Шерон Осборн у 2002 році діагностували рак товстої кишки, який вона успішно поборола. Але через 10 років зірці повідомили про високий ризик розвитку раку грудей, після чого вона погодилася на операцію з видалення молочних залоз. За словами Шерон Осборн, їй просто дуже хотілося жити і няньчити улюблених онуків.

 

Синтія Ніксон

kinopoisk.ru-Cynthia-Nixon-1255041

Зірка "Сексу у великому місті", виконавиця ролі Міранди Синтія Ніксон захворіла на рак грудей в 2002 році. Про свою хворобу актриса заявила лише через кілька років після повного одужання. Відомо, що Синтія Ніксон теж перенесла мастектомію.

 

Кайлі Міноуг

227d04d4281b17ed2dd65be25bb87c4e

Австралійська діва Кайлі Міноуг захворіла на рак молочної залози в 36 років. Зірка скасувала всі свої тури, щоб зробити операцію і пройти хіміотерапію. Віддані шанувальники співачки, щоб підтримати її, не стали здавати квитки на концерти, почувши сумні новини. Зараз Кайлі Міноуг не тільки радує всіх своєю творчістю, але й організовує кампанії, які спрямовані на пропаганду ранньої діагностики раку грудей і на освіту жінок в питаннях боротьби з онкологічним захворюванням.

«При сучасному рівні розвитку медицини побороти рак молочної залози можливо. Головневчасно його виявити», — стверджує Кайлі Міноуг.