Новини про зірок
Подобається

У сім`ї Пугачової чекають поповнення

19/10/2015     Автор: Ігор Нагорний
У сім`ї Пугачової чекають поповнення

Алла Пугачова, яка в 2013 році знову стала мамою, незабаром може виявитися прабабусею. Онук Примадонни Микита Пресняков і його 18-річна кохана чекають на дитину.

1290711529_8

Не так давно в пресі з'явилися чутки, що онук знаменитої виконавиці Алли Пугачової Микита Пресняков зібрався одружуватися з своєю 18-річною коханою Оленою Красновою. Пара разом вже більше року, їх стосунки стрімко розвиваються. Пресняков-молодший зробив заяву, що визначився з дамою серця. Люди з найближчого оточення зоряної сім'ї подейкують, що закохані вже готуються до весілля.

"Ми зустрічаємося з Оленою більше року. Весь вільний час проводимо разом. Намагаємося не розлучатися навіть на день", – цитує Преснякова джерело видання.

При цьому є припущення, що швидкий шлюб молодих людей це не спонтанне рішення. Джерело знайоме з ситуацією повідомило про те, що 18-річна Олена незабаром зробить Аллу Борисівну прабабусею. Зіркова пара поки не підтвердила і не спростувала цю інформацію. Однак Микита Пресняков в інтерв'ю неодноразово говорив про те, що вже готовий створити сім'ю, і юний вік його анітрохи не бентежить. У музиканта яскравий приклад перед очима: коли він з'явився на світ, його матері Христині Орбакайте було всього 20 років, а отцю Володимиру Преснякову – 23 роки.

images

Микита і Олена познайомилися по-сусідськи: дачі їх сімей розташовані поруч. Журналісти з'ясували, що заміський будинок батьків дівчини знаходиться в престижному районі Підмосков'я. Олена з досить забезпеченої сім'ї. Дівчина заявила в одному з інтерв'ю, що її головна мета на даний момент – вступити до університету. Як і Микита, вона – творча людина: захоплювалася гімнастикою, займалася танцями в "Тодесі" і вчилася в музичній школі.

Кохану Микити Преснякова радо прийняла вся родина. Ще в минулому році молоді кохані їздили відпочивати в Болгарію разом. Аллі Борисівні і Христині Орбакайте дівчина сподобалася, проте Микита Пресняков не подобався майбутній тещі. Мама Олени була налаштована проти нього, тому що різниця у віці між молодими людьми становить шість років.

924457_276592752524493_996246636_n