Некрасиві, але знамениті: 20 найпотворніших зірок (ФОТО, ВІДЕО)

19/10/2015     Автор: Ігор Нагорний
Некрасиві, але знамениті: 20 найпотворніших зірок (ФОТО, ВІДЕО)

Вони народилися під щасливою зіркою. Було так потрібно долі, або ж вони довго і вперто йшли до своєї світової слави, але факт залишається фактом: вони багаті і знамениті, а щепотворні, як чорт знає що! Фото найстрашніших і потворних знаменитостей.

1. Майкл Джексон

jackson5

А кого ви очікували побачити в нашому списку на першому місці? Майкл Джексон міг стати успішним виконавцем і заробити світову славу, залишившись чорним співаком, але він сам вирішив знищити і своє обличчя, і свою репутацію. Він показав усім, що може вийти, коли людина надто критично ставиться до своєї зовнішності, яку подарувала йому матінкаприрода… В результаті з Майкла Джексона вийшло щось середнє між інопланетянином і альбіносом.

2. Мерлін Менсон

 

_

Ну і справи Неприродно вибілене обличчя, різного кольору очі (одне власне, інше прикрите лінзою ніжноблакитного кольору) і кривавочервоні губи роблять його схожим на привида… Мерилін Менсон просто потворний, інакше і не скажеш, і, що найдивніше, він сам вибрав таку зовнішність. Причому, він не тільки спотворює сам себе, але і викликає огиду у всіх, хто на нього дивиться.

3. Джослін Вільденштейн

OpUvSbKX9BQ__BR-hWgjxQ-article

Це ж просто жах якийсь! Ось що відбувається, коли ви одержимі пластичною хірургією. Багата світська левиця з Швейцарії, Джоселін прославилася саме з причини своєї потворності. За екстремальний зовнішній вигляд журналісти прозвали її «наречена Вільденштейна» (за аналогією з нареченою Франкенштейна), і це прізвисько пристало до неї, як реп'ях.

75695310_dzhoslinvildenshtejn_435_s__5

За чутками, Вільденштейн нібито вже витратила на пластичні операції в США близько 4.000.000 доларів, причому всі витрати оплачує її чоловік, всесвітньо відомий мільярдер, який займається мистецтвом, Алек Вільденштейн.

4. Майкл Берріман

michael_berryman_2007

Ні, не подумайте, це не грим для нової ролі. Цей актор родом з ЛосАнджелеса страждає спадковим захворюваннямгіпогідротичною ектодермальною дисплазією. Це рідкісне захворювання, що вражає потові залози, волосся, нігті й зуби, визначило його творче амплуаМайкл знімається в основному в фільмах жахів і фантастичних проектах. У нього багатюща фільмографія, в якій значаться такі стрічки, як «Ох вже ця наука», «Альф», «Запрошення в пекло». Він також знявся в таких легендарних фільмах, як «Вигнані дияволом» «Пролітаючи над гніздом зозулі». Беррріману зазвичай дістаються ролі мутантів, монстрів, жахливих лиходіїв. Актор знявся в одному з епізодів серіалів «Зоряний шлях: Наступне покоління» і «Секретні матеріали».

5. Ді Джей Куоллс

DJQualls

І знову перед нами людина, яка не зі своєї волі отримала справді дивну зовнішність. Куоллс переніс онкологічне захворювання лімфогранулематоз, або хвороба Ходжкіна, якою він захворів у віці 14 років. Він зміг перемогти смертельну недугу: після двох років численних хірургічних операцій (включаючи і видалення селезінки), хіміотерапії та променевої терапії в Куоллса настала стадія ремісії, під час якої він і придбав таку своєрідну зовнішність: молода людина відрізняється надмірною худотою. У 1997 році він вступив до університету міста Нашвілла. А потім (о, щаслива доля!), на одному зі спектаклів міського театру його помітив знаменитий фотограф Девід ЛаШапель і став запрошувати на свої фотосесії. Куоллс почав працювати моделлю для Prada і Кельвіна Кляйна. Після цього він зміг прославитися і як актор, знявшись у фільмі «Дорожня пригода».

6. Марті Фельдман

51b664e3d1561

А ось ще один трагічний випадок. Марті Фельдман (1934-1982) — англійський письменник, комік і володар премії BAFTA, відомий всьому світу завдяки своїм випученим очам, що є результатом гіперактивності щитовидної залози. Він написав сценарії до 25 фільмів і серіалів, а акторська слава до нього прийшла після виконання головної ролі в серіалі «Марті». Він знявся у фільмах «Пригоди Шерлока Холмса», «Молодий Франкенштейн», «Німе кіно», а також гостем у одному з епізодів легендарного Маппетшоу – «Тисяча і одна ніч».

7. Клінт Ховард

180722_500x900x500

Цього разу не йдеться ні про яку хворобупросто цей артист сам по собі має не дуже приємну зовнішність. Але вона і є причиною його неймовірної популярності. Актор, народився в 1959 році, знявся в таких фільмах, як «Зворотна тяга, «Аполлон13», «Нокдаун» і серіалах «Зоряний шлях» і «Уповільнений розвиток». У 1998 році Ховарда нагородили премією MTV. Він був двічі одружений, причому пішов на цей крок лише для того, щоб довести всім, що в особистому житті зовнішність не має ніякого значення.

8. Шейн Макгоуен

www11

Цей ірландський музикант, учасник групи «The Pogues», прославився на весь світ як талановитий автор та виконавець власних пісень. Він визнаний одним із найзначніших і найпоетичніших ірландських композиторів і музикантів останніх 30 років.

9. Лайл Ловетт

kennedy honors 021207

Напевно, у Лайла Ловетта припасені компрометуючі матеріали на половину людства. Інакше, як йому дозволили залишити пекло і потрапити на нашу грішну землю? І той факт, що Джулія Робертс вийшла заміж за це чудовисько, змушує нас думати, що вона теж виявилася жертвою його шантажуабо потрапила під якусь незрозумілу чарівність.

a10fe31210. Кейліс

Dho-0sGKqYal

Кейліс не з тих дівчат, за ким бігають всі хлопчики у дворі. Коли на неї дивишся, то закрадається сумнів: жінка вона або прибулець з космосу? Звучить трохи дивно, але, якщо подивитися на її фото, можна помітити, що у неї постійно відкритий рот, як ніби вона готується вас проковтнути.

kelis-nose-chain1212

11. Іггі Поп

11918521212

Рокспівак, композитор і актор, його ще називають хрещеним батьком (іноді – «дідусем») панк-року. Іггі Поп був вокалістом групи «The Stooges», що в кінці 60хпочатку 70х були однією з провідних гранж і рокгруп, які вплинули на виникнення хевіметалу і панкроку. Живі концерти групи «The Stooges» мали погану славу, адже в ході своїх виступів Іггі стрибав зі сцени в натовп, калічив себе розбитою пляшкою, намазував на оголений торс арахісове масло і ображав глядачів. Ось так, не будучи від природи красенем, йому вдавалося спотворювати себе ще більше з власної примхи.

12. Стівен Тайлер

bbf4b75feb82b8bd9caf3f1807a3966b

Цей хлопець виглядає як справжній зомбі. Він знаменитий і дуже талановитий співак, крутий хлопець, тато однієї з найкращих дівчат Голлівуду, у нього було стільки жінок і грошей, що будь-хто позаздритьа ще він страшний, як нічний кошмар

13. Кортні Лав

12333444231

Наркотики ще ніколи і нікому не додавали привабливості. І ця жінка стала прикладом того, в яку потворну і безстатеву істоту може перетворитися досить мила дівчина внаслідок вживання наркотиків.

14. Донателла Версаче

Donatella-Versace11

Ах, як швидко летять роки… Так, вона талановита, знайома і багата, але, Боже мій, як же вона потворна!

15. Емі Уайнхаус

amy-winehouse

Ще одна жертва наркотиківанглійська співачка і автор пісень, виконавець в жанрі соул, джаз і R&B. На її тілі було безліч татуювань, зображують оголених жінок. Коли її запитували про це, то вона зізнавалася, що в цьому плані їй більше подобаються дівчата.

1

«По суті, я більше чоловік, аніж жінка, хоча я і не лесбіянка». Емі завжди говорила, що коли покине сцену, то відкриє салон краси і буде доживати свій вік, роблячи людей красивими і щасливими… На жаль, цього їй не вдалося здійснити, вона пішла з життя у віці 27 років.

16. Роналдіньйо

324325234

Одного з найкращих футбольних гравців сучасності, Роналдіньйо, можна з легкістю назвати найзабавнішим, найчеснішим, наймилішим, але в той же часі найпотворнішим спортсменом світового рівня. Цей знаменитий бразилець не особливо намагається прикрасити свій імідж, за нього це роблять його гонорари воістину космічних розмірів.

17. Келлі Осборн

kelli_osborn_ebb8fffb

Хто ж не знає Келлідоньку легендарного Оззі Осборна? Американців здорово розчулює її британський акцент, до того ж всі визнають, що вона володіє яскраво вираженою індивідуальністю, але, відверто кажучи, зовнішність Келлі Осборн залишає бажати кращого. І справа зовсім не в тому, що дівчина затовста, ні, останнім часом їй вдалося схуднути, потім знову трохи набрати, потім знову скинути… Та вага тут ні при чому! Це не може радикально змінити людину, якщо вона від природи не дуже приваблива.

18. Торі Спеллінг

tori-spelling

Своєю кар'єрою Торі Спеллінг цілком і повністю зобов'язана своєму батьковімедіамагнату Аарону Спеллінгу, інакше з її зовнішністю дівчині ні за що б не вдалося пробитися на екран. Чомусь завжди хочеться сподіватися, що так, татусь проштовхнув, але далі вона своїм талантом доведе, що вона не лише донька багатого татуся. Алевсі надії марні.

img_aa969e2987f68178d2840ee1c33c79d419. Розі О’Доннелл

1325789212_blog250209_rosie

Розі О'Доннеллсправжня хуліганка. Вона некрасива, але проста і зрозуміла кожному.

20. Рейчел Дреч

12312222

Не зрозумійте нас неправильно: ми любимо Рейчел. Її скетчі дуже дотепні, і вона по-справжньому велика актриса. Але, на превеликий жаль, неприваблива зовнішність дає їй повне право зайняти останнє місце в нашому списку.