Без категорії
Подобається

«Міс Україна Всесвіт 2015» стала релігійна блондинка з Києва (фото)

19/10/2015     Автор: admin
«Міс Україна Всесвіт 2015» стала релігійна блондинка з Києва (фото)

"Мисс Украина Вселенная 2015" стала религиозная блондинка из Киева - фото 1

Титул "Міс Україна Всесвіт 2015" виборола 26річна киянка Ганна Вергельська. Про це оргкомітет конкурсу оголосив на своїй сторінці в Facebook. 1 віцеміс стала красуня з Рівного Олеся Правник.

Тепер Ганна Вергельська буде готуватися представити Україну на конкурсі "Міс Всесвіт".

Про найкрасивішу українку відомо, що вона вивчає маркетинг, любить доглядати за тваринами, стрибати з парашутом і пірнати з аквалангом. У вільний час дівчина пише картини. Своєю улюбленою книгою киянка назвала Біблію, а ще до перемоги на конкурсі "Міс Україна Всесвіт 2015" дівчина так говорила про те, що дасть їй корона королеви краси:

"Якщо б я удостоїлася честі носити титул Міс Україна Всесвіт, то подякувала Бога і попросила благословення у свого духовного наставника. В якості Міс я б з радістю брала участь у багатьох соціальних проектах, спрямованих на відновлення храмів, підтримку культурних надбань і привертала б оригінальними ідеями увагу молоді до проблем екології. Ми тільки гості на цій землі і не варто забувати, що потрібно не тільки користуватися всіма її благами, але і краще залишити нашим нащадкам".

У цьому році один з головних конкурсів краси країни проводився без звичної пишної церемонії.

Як пояснили організатори, таке рішення було прийнято "у зв'язку з триваючою нестабільною ситуацією в Україні, а також з поваги до пам'яті загиблим та постраждалим в ході революції та військових дій в нашій країні".