Новини про зірок
Подобається

Оголена краса: топ-10 українських зірок, які люблять роздягатися (ФОТО)

18/10/2015     Автор: admin
Оголена краса: топ-10 українських зірок, які люблять роздягатися (ФОТО)

Представниці українського шоу-бізнесу часто з'являються на сторінках чоловічих журналів у чому мати народила.

Адже оголене жіноче тіло завжди вабило, інтригувало та спокушало.

 Фотосесіями ню захоплюються як дуже популярні та публічні жінки, так і початківці українського шоу-бізнесу. Ми склали рейтинг оголеної краси, хто найчастіше демонстрував свої принади на сторінках чоловічих журналів.

Пальму першості за кількістю оголень перед камерами отримує гурт ВІА Гра. Оскільки склад групи змінювався неодноразово, тож для розкрутки кожної нової учасниці колективу, продюсери штовхали дівчат на відверті фотосесії. Одна з останніх, але доволі цнотлива, з новою учасницею Сантою Дімопулос. Та й по одинці екс-учасниці ВІА Гри не гребували зніматися. Героїнями чоловічих глянців часто була Надія Мейхер, Віра Брежнева, Анна Седакова, Альона Вінницька. 

Звичайно поза конкуренцією знаходиться учасниця гурту Nikita Даша Астаф'єва, дівчина роздягалася як для українських видань, так і для самого Хью Хефнера. А вже оголення Даші на червоних доріжках чи прес-конференціях взагалі не береться до уваги. До речі, Астаф'єва співпрацювала зі всіма українськими чоловічими журналами. А все почалося з каналу М1, де вона оголеною вела еротичний прогноз погоди.

Замикає трійку епатажна співачка Світлана Лобода. Вона і на сцені не надто приховує своє тіло, тож що говорити про відверті фотосесії. До речі, остання наробила чимало галасу, адже Лобода роздягнулась одразу через декілька місяців після народження доньки Євангелини. Співачка не гребувала еротичними фотосесіями і під час вагітності. Лобода не приховує, що їй подобається демонструватися своє тіло, якось вона навіть заявила, що готова оголитися й у кіно.

 

Неодноразово показувала свої спокусливі форми учасниця дуету Потап і Настя – Настя Каменських. Вона час від часу радувала око читачів українських та російських глянців. Останнього разу дівчина потрапила на сторінки журналу XXL з Потапом. Він постав в образі маніяка-гвалтівнкиа, а вона – беззахисної жертви.

Побувала на сторінках чоловічого глянцу й темношкіра представниця України на цьогорічному Євробаченні – Гайтана. У фотосесії 2007 року дівчина позувала на фоні музичних інструментів. Щоправда повністю оголитися співачка не ризикнула.

 Справжнім сімейним скандалом обернулася еротична фотосесія для співачки Насті Приходько. Адже дівчина погодилася на відверте оголення без дозволу свого коханого. Коли Нурік побачив Настю у всій красі, то вчинив справжній скандал. Приходько сказала, що ще ніколи не бачила чоловіка таким лютим та роздратованим. Що ж до самої фотосесії, Настя зізналася, що під час зйомок не намагалася приміряти якісь образи, а залишалася сама собою – бажаною і красивою.

Завоювання музичної арени через сторінки чоловічого журналу розпочинав свого часу і гурт "НеАнгели". Відверту фотосесію для Playboy знімали в готелі "Премєр Палас". Позувати оголеними перед фотографом дівчатам було вже не вперше. Адже у своєму дебютному відео вони також знімалися без одягу. На відміну від цнотливої Гайтани, Віка і Слава не побоялися скинути все.

А от учасниця групи "Пара Нормальних" Аня Добриднева зізналася, що в еротичній фотозйомці для неї було важливо знайти цікавий образ.

"Для мене було принципово знайти цікавий образ, а не просто зображати хтиву дівчину-сусідку з червоною помадою і в чорних панчохах. Ідей було дуже багато: Середньовіччя… містика… арт… фентезі… Я черпала натхнення з легенд про середньовічних відьом, картин Бориса Валаджіо і Френка Фразетті".

Влада Прокаєва, президент Благодійного фонду та екс-модель вважає, що роздягатися для Playboy – це не лише не упереджено, але і престижно. Вона в 37 років засвітилася на сторінках чоловічого журналу і зовсім про це не жалкує.

"По-перше, це було дуже давно. По-друге, я знялася для всесвітньо відомого та престижного журналу, творчу кар'єру разом з яким розпочинало чимало відомих зірок. Я ніколи не вважала, що бренди рівня Playboy можуть асоціюватися з чимось непристойним", — заявила Прокаєва.

 

Мабуть, таким принципом керувалася і молода співачка та телеведуча Еріка, коли на передодні Нового року постала у всій красі на сторінках чоловічого журналу. 22-літня брюнетка каже, що зробила подарунок всім своїм прихильникам.

"Я перев'язувала журнал червоною стрічкою і посилала його в якості новорічного подарунка! Хай сварять, критикують, насолоджуються і просто аналізують".

 В десятку зіркових оголень також потрапила тусовщиця та телеведуча Марися Горобець. Поява цієї красуні у відвертих позах у відповідній фотосесії здивувала багатьох.

"Я повністю не роздягалася, але в одному кадрі довелося зняти трусики, — розповіла про свій фото досвід Марися.- Найбільше фото сесія сподобалася моєму татові. Я ціную те, що він свого часу був по-батьківськи педантичний, навіть брови вищіпувати мені не дозволяв. Завдяки йому у мене все натуральне".

А відверту зйомку Марися присвятила загадковому арабу, який закохався у неї в Лондоні.

"Коли я навчалася там, до мене приставав араб. Я не реагувала ні на квіти, ні на плюшевих ведмедиків. Одного разу він психанув і зробив собі татуювання на грудях з моїм ім'ям".