Новини про зірок
Подобається

Екс-чоловік сестри Кардашян помер після передозування віагрою

16/10/2015     Автор: Ігор Нагорний
Екс-чоловік сестри Кардашян помер після передозування віагрою

Колишній чоловік однієї з сестер Кім Кардашян Хлое, екс-суперзірка НБА Ламар Одом був знайдений у непритомному стані в одному з публічних будинків штату Невада. Як повідомляє низка іноземних ЗМІ, баскетболіст вжив велику дозу віагри і алкоголю.

19th Annual Race To Erase MS -"Glam Rock To Erase MS" - Arrivals

Одом потрапив до лікарні у критичному стані. Чоловік був у комі в стані серцевої недостатності, у нього були серйозні проблеми з легенями і нирками. Одома підключали до апарату штучної вентиляції легенів. Проте, подейкують, що організм екс-чоловіка Хлое Кардашян не впорався і він помер.

Наразі поки жодних підтверджень чи спростувань з боку родини Кардашян стосовно смерті колишнього баскетболіста не було. Зауважимо, що Ламара Одома знайшли непритомленим о 15 годині за місцевим часом у вівторок, 13 жовтня, двоє дівчат, які працюють у закладі. Вони зайшли до баскетболіста, оскільки про нього нічого не було чутно від ранку. Нагадаємо, що Кардашян та Одом розлучилися у грудні 2013 року після чотирьох років шлюбу. Причинами розлучення називалися зради Одома і його наркозалежність.