Топ-10 зірок з незвичайним розміром грудей (ФОТО, ВІДЕО)

15/10/2015     Автор: Ігор Нагорний
Топ-10 зірок з незвичайним розміром грудей (ФОТО, ВІДЕО)

Можливості сучасні пластичні хірурги пропонують дівчатам, особливо заможним, величезний вибір розмірів і форм жіночих грудей. Але, серед найвідоміших і найбагатших світових зірок є ті, кого не бентежить маленький розмір власних грудей, а навпаки, викликає гордість.

10 місцеРената Литвинова

Успішному режисерові, дизайнеру й актрисі — Ренаті, напевно, просто ніколи думати і переживати через таку незначну нісенітницю, як невеликі груди.

9е місцеОльга Бузова

Ольга Бузова зовсім не переживає від недостатнього об'єму в області декольте. У блондинки маса шанувальників, коханий чоловік і стрімко розвивається кар'єра на телебаченні. Що ще потрібно?!

8е місцеКсенія Собчак

На всі глузування з приводу своєї зовнішності, Ксенія навчилася реагувати з гумором та самоіронією. Вона знає собі ціну, відбиватися все сама і впевнено стоїть на ногах.

7е місцеКрістен Стюарт

Актриса ніколи не була еталоном краси і досконалості фігури. Однак, при своїх параметрах, дівчина примудрилася зіграти доленосну роль у кіноепопеї про вампірів, а також заробити величезні гроші. 

6е місцеКейт Мосс

Мосс зробила свою фігуру справжнім трендом у світі моди. Вперше побачивши блискучу красуню на екранах телевізорів, тисячі дівчат сіли на дієти і повикидали свої бюстгальтери з «пушапом».

5е місцеЮлія Ковальчук

Юлія Ковальчук, нітрохи не соромиться своїх «маляток», навпаки, співачка щоразу намагається підкреслити їх не надягаючи нижньої білизни.

4е місцеХайді Клум

Одна з улюблених ангелів Victoria's secret змогла зробити запаморочливу модельну кар'єру при відсутності великого розміру грудей.

3е місцеМіла Йовович

Українка стабільно тримається» в рейтингу найсексуальніших людей планети маючи в арсеналі природну красу, жіночність, чарівність. Маленькі груди зовсім не перешкода для приголомшливих успіхів у кар'єрі та особистому житті.

2е місцеНаталі Портман

Наталі колись замислювалася нпд пластикою своїх невеликих грудей, але ставши мамою і відчувши себе коханою дружиною, голлівудська зірка зрозуміла, що вона гармонійна саме в тому тілі, яким нагородила її природаматінка.

1е місцеКіра Найтлі

Неймовірно на що здатна дівчина, яка любить себе. Кіра Найтлі одна з найбільш затребуваних актрис Голівуду та одна з найбажаніших жінок світу. Їй не треба було вдаватися до жіночих хитрощів з «глибоким декольте», щоб досягти тих висот, на яких вона є зараз.