Новини про зірок
Подобається

Одеська Барбі приголомшила неймовірно тонкою талією, оголивши сідниці (ФОТО)

13/10/2015     Автор: admin
Одеська Барбі приголомшила неймовірно тонкою талією, оголивши сідниці (ФОТО)

QZPDIitfINI

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Одеська Барбі Валерія Лук'янова не втомлюється постити у соціальній мережі фото, на яких демонструє свою фігуру у всій красі.

Цього разу зірка приголомшила фото, на якому хизується свою стрункою талією у "домашній" сукні. Свої фото Валерія, як правило, супроводжує філософськими коментарями.

"Як же вчора мене дехто обрадував з родичів! Взагалі прекрасно, коли твої близькі розвиваються і самовдосконалюються! Напевно немає нічого приємнішого цього! І взагалі так добре, мати схожі погляди, світогляд, прагнення з тими, хто оточує тебе, тобто з найближчими людьми. Це не може не радувати, так що я дуже задоволена! Прямо таки натхненна!", — підписал фото Валерія Лук'янова

"Людина повинна жити так, як живе останній день на Землі !!! Тоді тільки люди будуть щось робити, інакше ні! Адже лише перед страхом смерті в людині прокидається весь її невикористаний потенціал і вона готова перевернути гори … І згортає і повертає своє життя в потрібному руслі …Чому в основному більшості люди цього не роблять? Чого чекають?

Мені так сумно бачити як люди, які могли б домогтися багато чого, бути щасливими і займатися тим, що їх надихає, нещасні і не задоволені життям! Вони збирають і збирають негативні емоції, але вони не можуть зрушити з місця через відсутність мотивації. Їхнє життя їх не влаштовує, але вони нічого не міняють, хоча сили і потенціал є! Це мене завжди ДУЖЕ дивує !!!!", — коментує інший знімок зірка.