Новини про зірок
Подобається

Одеська Барбі знялась у відвертій сукні без білизни (ФОТО)

12/10/2015     Автор: Ігор Нагорний
Одеська Барбі знялась у відвертій сукні без білизни (ФОТО)

"Одеська Барбі" Валерія Лук'янова поділилися черговими відвертими фото. Раніше дівчина позувала в купальнику біля басейну, тепер вирішила показати, в якому вбранні ходить по дому.

іва

"Мені невідомо, ким і коли був виданий указ про жіночу сірість …. Мені невідомо, чому жінки стали ховати свою вроду за сірістю …. Основна частина моїх недоброзичливців — це дівчата і жінки, які забули про своє справжнє призначення. Їх дратує моя краса і досконалість. Я надихаю чоловіків і жінок по всьому світу! І тільки тут, стикаюся з негативною реакцією. За що ви так не любите красивих і шикарних дівчат? Навіщо бризкаючи слиною на монітор, замість того, щоб зайнятися власною зовнішністю Радувати своїх улюблених? Жалюгідні спроби виправдатися мене смішать! Впевненій в собі дівчині не потрібно виправдовуватися, і розповідати, що її хлопець вважає інших дівчат уродками.

На фото мій звичайний одяг, в якому я ходжу по дому. Я не визнаю убозтво і потворність в будь-якому вигляді! Істина дівчина — це джерело натхнення для всього світу! А як виглядає ваш домашній одяг?", — підписала фото, на якому позує у відвертій чорній сукні, Валерія Лук'янова.

651789_2_w_1000 651789_3_w_1000 651789_4_w_1000 651789_5_w_1000