7 людей, які стали жертвами покращення зовнішності (ФОТО)

07/10/2015     Автор: admin
7 людей, які стали жертвами покращення зовнішності (ФОТО)

У світі є багато людей, які надто стурбовані своєю зовнішністю, проте ці 7 жертв – перевищили усі межі у божевільному гонінні за красою.

Бішайн

Жінка з найбільшими в світі ненатуральними грудьми. 31-річна уродженка Німеччини Майра Хіллс, відома як Бішайн, збільшила бюст з нульового розміру до 26-го. Кожна важить 9 кілограмів. Хіллс відчуває себе відмінно і дуже задоволена своєю зовнішністю.

Ханг Міоку

Кореянка Ханг Міоку "підсіла" на косметичні операції в 28 років. Ін'єкції філлерів зробили цілком приємне обличчя жахливо роздутим. Багато лікарів відмовляли їй в послугах, але завжди знаходилися люди, які не тільки погоджувалися робити ін'єкції, а й давали філери "на винос". Іноді Ханг вколювала собі звичайне рослинне масло. Після видалення 60 грамів філлера з обличчя і 200 – з шиї, обличчя Міоку "здулося".

Amatue

Одна з найзнаменитіших "живих Барбі" – українка Валерія Лук'янова, також відома як Amatue. Своє дивовижну схожість з лялькою вона пояснює використанням особливого макіяжу і лінз (а головна відмінність ляльки від людини – у ляльки немає мізків). Визнає тільки одну пластичну операцію – по збільшенню грудей. Параметри Валерії: 86-47-86 сантиметрів.

Читайте також: В Одесі живе Барбі, а в Бразилії – Кен

Андресса Урах

Переможниця конкурсу на найапетитнішу попку Бразилії 2012 року 27-річна Андресса Урах виявилася недавно на межі життя і смерті після невдало зробленої операції по введенню філлера для збільшення обсягу стегон. Запальний процес супроводжувався сильним болем і навіть гниттям тканин, виявився таким сильним, що лікарям довелося рятувати її в реанімації.

Джастін Джедліка

Житель Нью-Йорка 34-річний Джастін Джедліка пройшов 145 різних операцій, щоб стати схожим на пластикового красеня Кена. За його широкими плечима – п'ять ринопластик, зміна форми надбрівних дуг, щік, губ, підборіддя. Йому закачали гельфіллер в сідниці і біцепси.

Джордан Парк

23-річний житель Великобританії витратив більше 95 000 фунтів на пластичні операції, щоб стати схожим на Кім Кардашьян. Він змінив форму губ і щік, видалив волосся на обличчі й тілі лазером, зробив татуаж брів і кілька ін'єкцій ботокса – в цілому 50 різних косметичних процедур та хірургічних втручань. Чоловік залишився задоволений результатом.

Дерік Уолтерс

Нью-йоркський репер Дерік Волтерс недавно потрапив до лікарні після того, як зробив татуювання на очних яблуках. Після процедури, під час якої під білкову оболонку були введені спеціальні чорнила, у 19-річного співака помутніло в очах, і він відчув печіння. Довелося звернутися до лікарів, і йому призначили двотижневе медикаментозне лікування.