«Усі жінки відьми»: 17 років життя демонів і сестер Холлівел після зйомок серіалу (ФОТО, ВІДЕО)

06/10/2015     Автор: Ігор Нагорний
«Усі жінки відьми»: 17 років життя демонів і сестер Холлівел після зйомок серіалу (ФОТО, ВІДЕО)

7 жовтня 1998 року на екрани вийшла перша серія проекту «Усі жінки відьми», присвяченого трьом сестрамчарівницям, які змагаються з темними силами. Один з улюблених серіалів дитинства досі викликає емоції у шанувальників і суперечки з приводу зйомок ще одного сезону. Два роки тому було оголошено, що продюсери готуються створити ремейк серіалу, але ідея так і не була втілена в життя.

Charmed

Алісса Мілано

 

 

42 роки

 

Роль: сестра Фібі Холліуел

 

Сезони: 1-8

  • зачарованные актеры тогда и сейчас фото Милано
  • зачарованные актеры тогда и сейчас фото Алисса Милано

     

     

     

     

     

Після «Усіх жінок відьом» у Алісси було мало помітних ролей, а основний дохід приносила їй реклама — жіночих станків для бриття Veet, косметики Sheer Cover і паперових рушників Viva. Вона також створила свою колекцію одягу для бренду Touch.

У 2013 році Мілано потрапила в серіал «Коханки», але після двох сезонів покинула його через вагітність. Так що тепер сім'я у Мілано на першому місці. Разом з чоловікомспортивним агентом Девідом Багліарівона виховує сина і дочку.

 

Холлі Мері Комбс

 

41 рік

 

Роль: сестра Пайпер Холліуел

 

Сезони: 1-8

  • зачарованные актеры тогда и сейчас фото Холли Мэри Комбс
  • зачарованные актеры Холли Мэри Комбс
     

 

«Усі жінки відьми» не тільки принесли Холлі Мері славу, але і налагодили особисте життя. У 2004 році вона вийшла заміж за освітлювача серіалу Девіда Донохо. Через вагітність артистки сценаристам довелося потрудитися над сюжетом і змусити її героїню Пайпер теж виношувати малюка. Від Донохо Комбс народила трьох синів, але, на жаль, це не врятувало пару від розриву в 2011 році. Зараз актриса зустрічається з солістом групи Radical Something Джошем Коктейлем.

У кіно Холлі Мері майже не з'являється (якщо не вважати епізоди серіалу «Милі ошуканки»), зате придумує різні види активності зі своєю подругою Шеннон Доертіто вони знімають новий кліп Radical Something, то записують реалітішоу, то їздять по міжнародних конвенціях "Відьом", де зустрічаються з шанувальниками.

 

Шеннон Доерті

 

44 роки

 

Роль: старша сестра Прю Холліуел

 

Сезони 1-3

 

  • зачарованные актеры тогда и сейчас фото Доэрти
  • зачарованные актеры тогда и сейчас фото Шэннон Доэрти

 

Шеннон однією з перших потрапила в проект завдяки продюсеру Аарону Спеллингу, з яким працювала в «БеверліХіллз 90210». Вона ж попросила взяти в серіал свою найкращу подругу Холлі Мері Комбс. Шеннон протрималася до четвертого сезону, поки її героїня не була вбита демоном. І якщо для шанувальників такий поворот видався незрозумілим, то для знімальної команди все було очевидно: скандальну поведінку (п'яні дебоші Доерті звикла влаштовувати ще з часів «БеверліХіллз») і постійні сварки з екранною сестрою Аліссою Мілано коштували Доерті роботи.

Тим не менш актриса встигла виступити режисером декількох серій (у тому числі й тієї, в якій її персонажа вбили) і заборонила використовувати всі відео зі своєю участю в подальших епізодах «Зачарованих».

Після цього актриса вела шоу «Тактика страху», брала участь у «Танцях з зірками» та зняла кілька реаліті про життя, в тому числі про весілля з фотографом Куртом Ісваренко в 2011 році та про подорож по Америці з нерозлучною подругою Холлі Мері Комбс (воно називається«Загублені місця з Шеннон і Холлі»).

На жаль, останні новини про актрису не найприємніші. Влітку в зірки виявили рак молочної залози на ранній стадії, так що їй доведеться пройти курс хіміотерапії. На щастя, лікарі повідомляють, що у Шеннон досить високі шанси на те, щоб перемогти захворювання.

 

Роуз МакГоун

 

42 роки

 

Роль: зведена сестра Пейдж Метьюс

 

Сезони: 4-8

  • зачарованные актеры тогда и сейчас фото МакГоун
  • зачарованные актеры тогда и сейчас фото Роуз МакГоун

Мало хто знає, що для самої Роуз робота в шоу була винятком із правил. Бунтарка з неблагополучної сім'ї, вона частіше знімалася в альтернативному кіно, майже ніколи не заводила серйозних відносин, а замість красенів вибирала рокерів типу Мериліна Менсона.

Здобувши всесвітню славу, МакГоун знову звернулася до неоднозначних проектівперевтілилася в одноногую войовницюстриптизерку в треш фільмі жахів Роберта Родрігеса «Планета страху» і зіграла потворну відьму з «Конана-варвара».

Проте нових ролей у Роуз з'являлося все менше, поступово зірка пішла в режисуру. У минулому році вона зняла короткометражку«Світанок», яка отримала приз на незалежному фестивалі Sundance, а в цьому році взялася за зйомки повнометражного трилера «Сосни».

Інше хобі Роузмузика. Днями вийшло незвичайне відео на її пісню RM486, в якому МакГоун знову показала, як далека від попкультури.

З особистим життям артистка теж вже давно визначилася. Низка нескінченних романів закінчилася в 2013 році, коли Роуз вийшла заміж за художника Деві Дитейла.

 

Кейлі Куоко

 

 

29 років

 

Роль: юна відьма Біллі Дженкінс

 

Сезон: 8

  • зачарованные актеры тогда и сейчас фото Куоко
  • зачарованные актеры тогда и сейчас фото Кейли Куоко

     

     

     

     

     

Сьогодні Кейлі в основному знають по ролі красуні Пенні в серіалі «Теорія великого вибуху», але за рік до неї актриса встигла знятися в останньому сезоні «Зачарованих» в ролі юної учениці трьох відьом.

Зараз Куоко задоволена своєю телекарьерой. Ще б: її гонорар за один епізод у «Теорії» досягає $200 тисяч! У 2013 році актриса вийшла заміж за тенісиста Райана Свитинга, але днями стало відомо, що пара розлучається.

 

Дрю Фуллер

 

35 років

 

Роль: Кріс Уайаттсин Пайпер і Лео

 

Сезони: 5-7

 

  • зачарованные актеры фото
  • зачарованные актеры тогда и сейчас

     

     

     

     

     

 

Дрю починав кар'єру як манекенник, але на початку 2000-х перекваліфікувався в актора. «Усі жінки відьми" зробили його знаменитим і перетворили в секссимвол дівчатокпідлітків. Але не про таку славу Фуллер мріяв, йдучи з модельного бізнесу. Мабуть, тому останнім часом артист вибирає серіали про сильних чоловіків: «Армійські дружини» і «Морська поліція: ЛосАнджелес». Дрю вже два роки зустрічається з моделлю і актрисою Сиарой Маколіфф.

Брайан Краузе

46 років

Роль: світлоносець Лео Уайатт

Сезони: 1-8

 

  • зачарованные актеры тогда и сейчас фото Краузе
  • зачарованные актеры тогда и сейчас фото Брайан Краузе

     

     

     

     

     

Найвідоміші роботи Брайанав еротичному фільмі «Повернення в Блакитну лагуну» і в серіалі «Усі жінки відьми». Після закриття шоу Краузе знявся в безлічі картин, які з фінансових причин так і не вийшли на екран.

В особистому житті актора теж повний штиль. Після чотирирічного шлюбу з Бет Брюс і більш короткого роману з Аліссою Мілано Брайан насолоджується холостяцьким життям.

 

Джуліан Макмехон

 

47 років

 

Роль: демон Коул Тернер

 

 

Сезони: 3-5

  • зачарованные актеры тогда и сейчас фото Макмэхон
  • зачарованные актеры тогда и сейчас фото Джулиан Макмэхон

Спочатку Джуліан був другорядним персонажем третього сезону, але із ростом популярності героя актор затримався в проекті ще на два роки, а потім прийняв рішення піти заради нових проектів. Макмехон став чоловіком мрії для всіх, хто дивився і знімався в серіалі: він запаморочив голову Шеннон Доерті,а шанувальники досі не можуть пробачити сценаристам розрив його героя Коула з відьмою Фібі й подальшу смерть.

І зрозуміло, у такого красеня ніколи не було відбою від жінок: він був одружений на співачці Данні Міноуг, на моделі Брук Бернс, а в 2014 році одружився з моделлю Келлі Паньягуа.

 

Джейсон Льюїс

 

44 роки

 

Роль: Декс

 

Сезон: 8

  • зачарованные актеры тогда и сейчас фото Льюис
  • зачарованные актеры тогда и сейчас фото Джейсон Льюис

     

     

     

Колишній манекенник Джейсон Льюїс відомий багатьом як молодий коханець Саманти з «Секс і місто», але славі в популярному серіалі передувала невелика роль в 8му сезоні «Всіх жінок відьом», де актор зіграв одного з численних залицяльників відьми Фібі (вона навіть вискочила за нього заміж в одній із серій). Джейсон також зіграв епізодичних персонажів в «Докторі Хаусі» і «Як я зустрів вашу маму».

Завдяки ролям гарненьких парубків Джейсона вважають голлівудським викрадачем сердець, що не є далеко від реальності. Він зустрічався з актрисами Розаріо Доусон і Дженніфер Еністон, а остання його любовпродюсер Сацуки Мітчелл (колишня дівчина Деніела Крейга).

 

Віктор Вебстер

 

42 роки

 

Роль: Купідон

 

Сезон: 8

 

  • зачарованные актеры тогда и сейчас фото Виктор
  • зачарованные актеры тогда и сейчас фото Вебстер Виктор

     

     

     

 

Вебстер Віктородин з тих акторів, яких ми часто бачимо по ТБ, але зовсім не запам'ятовуємо ні імені, ні конкретної ролі. Освіжимо пам'ять: крім «Усі жінки відьми» (актор зіграв Купідона, який став останнім чоловіком відьми Фібі) актор знявся в серіалах «МелроузПлейс», «Острів Харпера», «Континуум», «C. S. I.: Місце злочину», «Білий комірець».