Новини про зірок
Подобається

Новий соліст гурту Скрябін презентував тізери «свіженького «кліпу (ФОТО, ВІДЕО)

06/10/2015     Автор: Ігор Нагорний
Новий соліст гурту Скрябін презентував тізери «свіженького «кліпу (ФОТО, ВІДЕО)

Соліст популярної української групи "Скрябін" Женя Толочний екранізував свою авторську пісню "На рівних".

019605_normal

Євген Толочний був одним із найяскравіших фіналістів популярного вокального шоу "Голос країни". Зараз Женя фронтмен легендарного гурту "Скрябін". Зовсім недавно Толочний записав нову авторську пісню "На рівних" і разом зі своїм проектом "ЧорноБіле" зняв відеокліп. Артист довірив цю роботу компанії Bonnie & Clyde Productionвідомому режисерові Аліні Діановій і популярному фотографу, оператору Дмитру Гончарову.

10 жовтня на Артзаводі "Платформа", в рамках Першого фестивалю "Кінокухня" відбудеться презентація відеокліпу Жені Толочного "На рівних", а також драйвовий виступ його команди "ЧорноБіле" на вечірці Bonnie & Clyde Production.

awqu- 3ee7dabd77e3aa80dd79cfd72520d5b0 du2tixvrUXQ

 

На прем'єру кліпу запрошені друзі артиста і компанії Bonnie & Clyde Production, а також зіркові гості, серед яких музиканти групи Скрябін, Олександр Пономарьов, Alloise, Друга Ріка, Альона Вінницька, С. К. А. Й., Анна Добриднєва, The Maneken, A. R. M. I. A., Володимир Лерт, Real O, Бахрома, Світлана Тарабарова, Женя Галич, Вікторія Варлей, Тетяна Воржева, Катерина Квіт, Олена Бектияр, Емма Ді, Катя Заубер, Еліна Хачатурян та інші.

дуже радий такому насиченому графіку життя, який у мене є зараз. Постійні гастролі по всьому світу з групою "Скрябін" дарують неймовірний кайф від спілкування з людьми на концертах, від пісень Кузьми, від мікроклімату в колективі. Це моя сім'я. Радий, що вони підтримують мене і в особистому творчому пориві, результатом якого є мої авторські пісні та розвиток проекту "ЧорноБіле", з яким у нас вже готова концертна програма і ось такий довгоочікуваний перший відеокліп. Дуже сподіваюся, що гості нашої презентації оцінять його гідно, а також першими почують наші нові пісні. Всіх запрошую в гості і, напередодні такої важливої події в моєму житті, ділюся тізерами нової відеороботи“, – прокоментував співак.

Я дуже радий такому насиченому графіку життя, який у мене є зараз. Постійні гастролі по всьому світу з групою Скрябін дають неймовірний кайф від спілкування з людьми на концертах, від пісень Кузьми, від мікроклімату в колективі. Це моя сім'я. Радий, що вони підтримують мене і в особистому творчому пориві, результатом якого є мої авторські пісні та розвиток проекту ЧерноеБелое, з яким у нас вже готова концертна програма і ось такий довгоочікуваний перший відеокліп. Дуже сподіваюся, що гості нашої презентації оцінять його по достоїнству, а також першими почують наші нові пісні. Всіх запрошую в гості і, напередодні такої важливої події в моєму житті, ділюся тизерами нової відеороботи“, – прокоментував співак.

evgenij-tolochnyj-stal-solistom-gruppy-skrjabin-foto-tvua_rect_62744059585f2c966f3965724f3f944b