Новини про зірок
Подобається

Легендарний гурт «ДахаБраха» розпочинає тур Україною

06/10/2015     Автор: Ігор Нагорний
Легендарний гурт «ДахаБраха» розпочинає тур Україною

Серію українських концертів почне Одеса, де ДахаБраха вийде на сцену 10 листопада. Вже підтверджені дати концертів в Дніпропетровську, Харкові, Львові та Києві. Список міст буде збільшуватися.

13

ДахаБраха надала нового змiсту театру, музицi, українськiй культурі і традиціям у контексті сучасності. Створивши свій власний етно-хаос, який вже більше 10 років змушує світ затамувати подих перед драйвом барабанів і витонченістю вокалу у високих гуцульських шапках.

 

Цього літа група вдруге виступила на одному з найбільших європейських музичних фестивалів Sziget в Угорщині, у вересні записала студійний live для американської радіостанції KEXP, I зіграла композицію «Шо з-під дуба» в шоу «Later … with Jools Holland» на британському телеканалі BBC Two, де  разом з ДахаБраха гостями концерту були The Weeknd, The Libertines і Девід Гілмор.

У щільному гастрольному графіку останніх 4 років, що нараховує десятки країн і три континенти, музиканти намагалися знаходити час для участі в українських фестивалях і таких спеціальних проектах, як наприклад, переозвучка фільму «Земля» Олександра Довженка, ну а тепер прийшов час для великого українського туру з презентацією нової програми.