10 міфів про чоловіків, у які потрібно перестати вірити

06/10/2015     Автор: Ігор Нагорний
10 міфів про чоловіків, у які потрібно перестати вірити

Міфи про чоловіків — найзагадковіше явище в світі. Тому що жінки їх самі придумали, самі повірили і дивуютьсячому ж ці хлопці такі загадкові? А тому, що все це не має ніякого відношення до реальності.

photo

Чоловікам байдуже, як вони виглядають

Абсолютно незрозуміло, звідки ростуть ноги у цього міфу, тому що ті часи, коли легка промисловість постачала на ринок щось зовсім похмуре, ми нуже всі забули. Втім, і тоді чоловіки примудрялися бути модними й стильними. Зараз же вони просиджують свої вузькі штани в барбершопах, де їм укладають бороди, регулярно відвідують фітнесклуби і пильно стежать за тим, кеди якого кольору потрібно носити в цьому сезоні. І все це вони роблять тільки для того, щоб вбити час. Зайнятися більше нічим, буває.

a48802

Чоловіки весь час думають про секс

Ну, добре, давай спробуємо. Почніть думати про секс прямо зараз і продовжуйте це робити найближчі декілька годин. Вкрай сумнівно, що це вам сподобається. При цьому не забувайте, що чоловікові через певні психічні особливості мислення складніше займатися справою, думаючи про щось стороннє. Так що, якщо б вони дійсно весь час думали про секс, то всі відчули б себе героями недоброго фантастичного роману.

o-chem-dumayut-muzhchini-vo-vremya-seksa-1036-40416

Чоловіки не плачуть

Уважають, що це «не по-чоловічому». Насправді це виховання, звичайно. Якщо хлопчику з дитинства розповідати, що плачуть тільки дівчата, він, природно, почне приховувати емоції. Насправді ж слізні залози у чоловіків нікуди не зникли і справно функціонують. І якщо жінка ніколи в житті не бачила, як плаче чоловік, це означає тільки те, що ніхто з них не зважився розридатися при жінці.

JL_10712_02.tif

Чоловіки не пліткують

Щиро кажучи, тільки цим і займаються, коли опиняються в колі собі подібних. Просто вони практично ніколи не пліткують у компанії жінок, тому і створюється ілюзія, що таємниця, довірена чоловікові, таємницею ж і залишиться. Втім, іноді це твердження правильне але тільки в тому випадку, якщо таємниця зовсім невесела.

Dreamstime gossip

Чоловіків цікавить тільки зовнішність жінок

Насправді зовнішність гіпотетичного партнера в рівній мірі цікавить і чоловіків, і жінок. Тобто всі ми закохуємося очима (і не обов'язково в писаних красенів і красунь). Просто тому, що більшість із нас візуали. Але цей етап дуже короткий, а далі постає питання сумісності. Чоловік все-таки збирається жити з жінкою, а не наколювати її на шпильку і ховати під скло, щоб милуватися, коли захоче. А якщо ви знаєте чоловіка, якого дійсно цікавить тільки зовнішність, тримайтеся від нього подалі: він ненормальний. Тобто він зовсім позбавлений співчуття, а це дійсно страшно.

1400426971_31683-christina-hendricks-1920x1440

Чоловіки обожнюють спорт

Хлібом їх не годуй, дай тільки подивитися якийнебудь чемпіонат з футболу, хокею або біатлону. Насправді більшість з них просто заражається загальним азартом під час значущих змаганьі не більше. Якщо сумніваєтеся, то запитайте у знайомих чоловіків, хто такий тафгай, як виглядає вкидання і навіщо потрібен підкат. Ось про підкат відповіді будуть особливо цікавими.

get_img

У кожного чоловіка є «чоловіче» хобі

Полювання, риболовля або нескінченне колупання напівдохлого нутра якого-небудь авто. А якщо такого хобі у чоловіка немає, з ним щось не так! Він, мабуть, дуже страждає! Великі хлопчики не беруть його в свій гаражний клуб! Ну, добре, а ось рукоділлятипово жіноче «хобі. Проте кожна людина прямо зараз можеш скласти список з як мінімум 30 імен знайомих дам, які жодного разу в житті не брали в руки п'яльця.

1422634537_111111111

Чоловіки не вміють вести господарство

Міф, вигідний чоловікам, безсумнівно. Можна поставити жінку до плити і кухонної раковини, а самому піти й посидіти на дивані. Насправді чоловіки живуть без жінок і при цьому не помирають з голоду, не протирають останні штани та не розводять в квартирі ферму тарганів.

9217c3c816179b28e4543d58c61b583d

Чоловіки не імітують оргазм

Насправді вони лише роблять це трохи рідше, ніж жінки. Але роблять. На щастя, вони теж живі люди, а не роботи, запрограмовані реагувати на подразник одним єдиним способом. Страшно уявити, яким був би секс, якби чоловіки отримували оргазм за будь-яких обставин.

65_main

Чоловіки бояться одруження

Насправді вся ця жалібна пісня про те, що він ще не готовий, — лише спосіб затуркати жінку. Чоловікам зручно жити в цивільному шлюбі, тому що всі радощі спільного життя вони отримують, а відповідальності ніякої не несуть. При цьому, як тільки чоловік зустрічає жінку, з якою має намір жити довго і щасливо, він негайно тягне її під вінець. Ось чого чоловіки дійсно бояться, так це розлучення. Якщо вірити статистиці, в більшості випадків саме жінки ініціюють розлучення. Дуже просто зрозуміти, кому більше потрібен шлюб.

skidki-Tolyatti-1397023501