Новини про зірок
Подобається

Спокуслива зірка підліткових фільмів влаштувала оголену фотосесію (ФОТО, ВІДЕО)

05/10/2015     Автор: Ігор Нагорний
Спокуслива зірка підліткових фільмів влаштувала оголену фотосесію (ФОТО, ВІДЕО)

Демі Ловато взяла участь у новій фотосесії для журналу Vanity Fair, в якій постала повністю голою і без макіяжу.

Demi-Lovato

Сенс цієї фотосесіїне спроба привернути увагу до власної персони, а зробити гучну заяву: навіть якщо твоя фігура не вписується в нав'язані суспільством стандарти краси, а в минулому ти страждав від розладів харчової поведінки, ти все одно можеш навчитися любити себе таким, який ти є.

Фотозйомка, яка за кілька годин підірвала Інтернет, була зроблена спонтанно, після того, як Демі звернулася до фотографа Vanity Fair Патріку Экклезину.

"Я збираюся випустити альбом Confident (в перекладі з англ. – "Впевнена"), який нарешті покаже, хто я насправді, – сказала Демі Патріку.Як мені позначити цю главу моєму житті? І що означає для мене бути впевненою? Це означає вміти відпускати, бути автентичною, говорити "мені плювати, ось хто я насправді". Я хочу показати цю свою справжню, вільну сторону. Що якщо ми зробимо фотозйомку, в якій я стану такою, яка я є насправді? Оголена, але без мейк-апу, без красивого світла і без ретуші? Давай зробимо це тут, в моєму номері, прямо зараз", — розповіла зірка.

651040_5_w_1000  651040_3_w_1000  

demi03102015-6651040_1_w_1000   

Про сенс, закладений в нові фотографії, Демі Ловато, яка багато років страждала на булімію та анорексію, а також проходила тримісячний курс реабілітації в центрі психологічної допомоги після розставання з Джо Джонасом в 2010 році, докладно розповіла в інтерв'ю Vanity Fair.

"Раніше я не допускала й думки, що колинебудь навчуся приймати себе такою, яка я є, і буду відчувати себе впевнено, позуючи оголеною. Я думаю, мій приклад може бути корисний іншим дівчатам і жінкам, я хочу довести, що кожен може подолати комплекси з приводу невідповідності прийнятим стандартам і може відчувати себе комфортно у власному тілі. Я пройшла шлях від ненависті до кожного квадратного сантиметру свого тіла до вміння працювати над собою. Тепер я можу оголитися перед усім світом і пишатися своїм тілом, а не відчувати до нього огиду", — впевнено констатувала Демі.

Сміливість Демі дійсно заслуговує поваги. Її новий альбом Confident вийде в продаж 16 жовтня.

images images (2)  

мDemi-Lovato-4-beautiful-female-celebrities-35408728-720-1080