Голлівуд охопила мода на «голі» вбрання без білизни (ФОТО)

05/10/2015     Автор: Ігор Нагорний
Голлівуд охопила мода на «голі» вбрання без білизни (ФОТО)

Нова мода охопила Голлівудвсе частіше імениті зірки демонструють всі свої принади і відмовляються від нижньої білизни. Причому роблять це не денебудь, а на червоних доріжках. Трендом цьогорічного сезону серед селебрітіс стали прозорі сукні та убрання, які не допускають присутність трусиків на зірковому тілі.

фото

Гвінет Пелтроу, незважаючи на свій вік і сором'язливий характер не змогла відмовити собі в задоволенні продемонструвати відмінну фігуру. На прем'єру «Залізної людини» актриса прийшла в максі платті, декорованому вставками з прозорої тканини.

гвинет

Інша відома красуня Кеті Перрі на церемонії ARIA Awards 2014 дозволила публіці в деталях розглянути інтимні частини свого тіла.

кеті

Шанувальників епатажної Періс Хілтон складно здивувати новиною про те, що блондинка хизується без білизни. Тому, з'явившись одного разу на світському рауті в сукні без білизни, Періс так і не отримала очікуваного фурору.

хилтон

хилтон

Темношкірій співачці Бейонсе дійсно є що показати. Така гіпюрова сукня лише підкреслила всі принади артистки.

би2

би

1443868939_beyonsbezbelya

Молода актриса та співачка Майлі Сайрус обожнює провокувати шанувальників своїми епатажними кстюмами. Так вбрання від відомого дизайнера ЖанаПоля Готьє, одягнуте на голе тіло, шокувало глядачів.

сайрус

1443868956_sayrusbezbelya

У родині Кім Кардашьян, дівчаткам на генетичному рівні, мабуть, передається любов до всього вульгарного. Так, молодшенька дочка епатажного сімейства Кендалл Дженнер змусила говорити про себе завдяки вульгарній сукні з вирізом майже від пупа.

жжж

50 51 54

Дженіфер Лопес ще до того, як «голі» сукні почали входити в моду, час від часу публічно оголювалася таким чином. Подібних відвертих убрань у гардеробі сексапільної латинос величезна кількість. Це вбрання всього лише один з

дж 

А ось одне з останніх…

Приєдналася до епатажних панночок і співачка Ріанна.

рианна

ри

Нещодавно і польська топ-модель Джоанна Крупа на 35-ій щорічній вечірці товариства захисту прав тварин PET в театрі Hollywood Palladium в Лос-Анджелесі засвітилася в "голій" сукні. 

joanna_krupa

LACMA 2013 Art + Film Gala - Arrivals  "Thor: The Dark World" - Los Angeles Premiere - Arrivals