Новини про зірок
Подобається

Андрій Данилко підкорює Голівуд (ВІДЕО)

05/10/2015     Автор: Ігор Нагорний
Андрій Данилко підкорює Голівуд (ВІДЕО)

Зірці українського шоубізнесу Андрію Данилку виповнилося 42 роки. Чим живе зараз артист і які творчі плани у його героїніВєрки Сердючки?!

05

Свій день народження Андрій любить відзначати, грунтуючись на прогнозах гороскопів. Він у них дуже вірить.

«За гороскопом в астрології можна визначити, де тобі краще зустріти свій день народження. Це називається «соляр». Одного разу ми спробували, вирахували і вийшло, що цеАзорські острови. Я навіть не знав, де це. Ми з такими проблемами туди добиралися… Але коли добралися, то побачили, яка це казка! Мені було так добре! Мабуть, за останні 10 років це був найкращий день народження!» — розповів Андрій про свій минулий день народження.

 

Чутки

Останнім часом стали з'являтися чутки про те, що Андрій Данилко емігрував з України. Приводом для цього стало не тільки відсутність концертів Сердючки в країні, але й інтерв'ю, яке Андрій дав наприкінці минулого року в ефірі програми «Світське життя».

03

«У Києві я живу як у в'язниці. Тут (в Німеччині. — Прим. ред.) я можу ходити по вулицях, зайти з Інкою (актриса Інна Білоконь — «мама» Вєрки. — Прим. ред.) в ресторан, з'їсти щось з «Макдоналдса». Цього я не можу зробити в Києві. Не можу просто по вулиці пройтися: навіть якщо на мене ніхто не дивиться, я все одно думаю, що дивляться. Мені хотілося поїхати пожити за кордон. Німеччина для цього дуже підходить…» — сказав Андрій під час свого турне по німецьких містах.

Але зовсім недавно на офіційній сторінці Вєрки Сердючки у Facebook з'явилася наступна заява:

«останнім часом стали у великій кількості з'являтися публікації, в яких йдеться про переїзд Андрія Данилка в Німеччину. Ця інформація абсолютно не відповідає дійсності. Андрій Данилко живе і працює в Києві і не збирається змінювати місце проживання».

 

Американська мрія

Про причини відсутності концертів Андрій говорить наступне:

«Через політику та того, що відбувається в країні, ми скасували всі афішні концерти, які були запланованіМи взяли паузу. Чому? Тому що я вважаю, що в тому жанрі, в якому ми працюємо, це недоречно і якось дивно».

04

Але Данилко не перестає працювати і реалізує себе за кордоном. Так, влітку вийшов у прокат фільм «Шпигунка», де Андрій Данилко виконав епізодичну роль в образі Вєрки Сердючки. І схоже, українській зірці вдалося затьмарити голлівудських знаменитостейДжейсона Стэтема і Джуда Лоу.

«Ті, хто бачили фільм були приємно здивовані тим, що в абсолютно американському кіно раптом зіткнулися два світи: типово екраннийз відомими американськими фільмами акторамиі такий зрозумілий і ріднийз Сердючкою, нехай і в епізоді. Під нас, до речі, трохи переписали і розширили епізод, та й ми додали трохи своїх ідей. На прем'єрі я намагався не перетягувати увагу на себе: адже до нас зі зрозумілих причин всі біжать за фото та коментарямивсе блищить, як тут втриматися. Але мені дуже сподобалося, що вони правильно сприйняли Сердючку, що це не сало і цибуля або цицьки і колготки. Їм цікавий персонаж, який за двадцять років, звичайно, дуже змінився», — розповідає Андрій про своє голлівудському досвід.