Новини про зірок
Подобається

Афтепаті «Нової Хвилі»: як Лорак заливалася оплесками російському міністру (ФОТО)

05/10/2015     Автор: Ігор Нагорний
Афтепаті «Нової Хвилі»: як Лорак заливалася оплесками російському міністру (ФОТО)

Дружина прем'єрміністра Росії Дмитра Медведєва побувала на афтепаті церемонії відкриття музичного конкурсу "Нова хвиля", яке відбулося 2 жовтня в Сочі.

14

"Друга леді" Росії провела вечір в одному з нічних клубів, де проходила грандіозна вечірка, в компанії Філіпа Кіркорова. В ту ніч до дверей закладу один за одним під'їжджали VIPкортежі.

 

Першим прибув Філіп Кіркоров з дочкою АллоюВікторією, однак біля порога тато попрощався з дівчинкоюдитину відвезли в готель спати. Сам Філіп галантно зустрів біля входу дружину прем'єрміністра Світлану Медведєву і разом з нею зайняв один з головних столів на банкеті. До речі, годиною раніше співак познайомив дружину прем'єрміністра Росії з 3річною донькою на церемонії відкриття фестивалю.

15

Міністр культури РФ Володимир Мединський першим підняв тост за відкриття фестивалю, який цього року переїхав з "ворожого" латвійського берега Юрмали в російський Сочі, і привітав продюсера "Нової хвилі" Ігоря Крутого.

16

Промові Мединського аплодували Микита Міхалков з дружиною Тетяною, Йосип і Неллі Кобзон, Олег Газманов, українська співачка Ані Лорак, Володимир Пресняков з Наталією Подільської та інші гості вечірки.

17