Зірки на Виборах-2015: хто, з ким і за скільки продається

04/10/2015     Автор: Ігор Нагорний
Зірки на Виборах-2015: хто, з ким і за скільки продається

 Марiчка Яремчук підтримає кандидата у депутати за 2 тисячi доларiв, Вєрка Сердючка — за 35 тисяч, а Iво Бобул за 5 тисяч навiть агiтуватиме. Журналісти перевiрили, хто з зiрок і за скiльки готовий виступити за вигадану полiтичну силу.

"Добрий день, мене звати Олена Пiдлiсна. Я представляю "Партiю добрих людей". Чи не погодилися б ви заспiвати на нашому концертi за винагороду?" — iз таким запитанням звернулася журналістка газети "Експрес" до артистiв, пропонуючи виступити за кандидата Василя Добролюбова.

 

Іво Бобул

1

"Яка партiя? — перепитує співак. — А де буде концерт? За кого співати?". У ході розмови стає зрозуміло, що артист готовий співати за 5 тисяч доларів.

"А як щодо агiтацiї зi сцени? Може, за кiлька гарних слiв про нашу партiю вам треба доплатити?"

Спiврозмовник довго не думає: "За цю суму можу сказати не два слова, а набагато бiльше!"

 

Вєрка Сердючка

1_1532

Директор Сергiй Горбенко зазначив, що за виступ Вєрка Сердючка бере 35 тисяч євро!

На питання чи буде директор радитися з Андрiєм Данилком, може, артист не захоче брати участь у передвиборній агітації чи захоче за це бiльшу суму, Сергій Горбенко відповів: "Гонорар ми не пiдвищуватимемо, це точно. Та й з Андрiєм проблем не буде. Єдине — я б хотiв бiльше дiзнатись про партiю, може, надiшлете менi вашу полiтичну програму на ознайомлення?"  

 

 "Потап i Настя" та "Врємя i стєкло"

13066_800x600_2

Наступний дзвінок — до директорів гурту "Потап i Настя" та "Врємя i стєкло". Iрина уважно слухає, а потiм випалює: "Нашi артисти не працюють нi з якими полiтичними силами! Це принципова позицiя всiєї команди. Прошу, не телефонуйте менi бiльше".

 

Світлана Лобода

2

Приблизно те саме, що від "Потапа й Насті" можна почути вiд продюсера Свiтлани Лободи Нателли Крапiвiної. "Нам це не цiкаво!" — сказала жiночка i поклала слухавку.

 

Марічка Яремчук

3

Чекали принциповості й від доньки легендарного Назара Яремчука. Та співачка відповіла: "У принципi я не проти, але такими питаннями займається моя директор Олеся".

Директор повідомила, що за годинний виступ iз музикантами артистка бере 4 тисячi доларiв. А якщо виступатиме сама, тодi сума вдвiчi менше.

 

"Друга ріка"

4

"Ви що, знущаєтеся? — перепитує лiдер гурту Валерій Харчишин. — Чи це жарт? Якщо ви серйозно, то це не смiшно. У країнi вiйна, ми всi цеглина за цеглиною будуємо нову державу. Н-о-в-у! А ви менi тут пропонуєте за грошi спiвати за партію? Не злiть мене, я вас дуже прошу".

 

"Не ангели" та "Нiкiта"

16

За 15 тисяч доларiв дiвчата теж не проти виступити за політиків.

"Треба тiльки дати уточнити", — сказала представник гурту.

 

Павло Зібров

6be7579a1bd52c5567d7296210851394

Розповідаю про "Партію добрих людей" Павлу Зiброву. "А ви про мою Партiю Шанувальникiв Жiнок чули, — перепитує народний артист України. — Може, нам об'єднатися, будемо разом у партiї красивих i добрих? От тiльки б десь розумних ще взяти!".

 

Гурт "ТІК"

7

Вiдмовився вiд пропозицiї i продюсер гурту "ТіК" Олег Збаращук, мовляв, не хочуть вони брати участь у передвиборних перегонах.

 

Тоня Матвієнко

7bfa5ada9008117f3c9e82a2f803a03a

Директор співачки зізналася, що ця полiтична пропозицiя — наразi перша й єдина.

"Скиньте нам на ознайомлення програму партiї, — просить менеджер Оксана. — Якщо у вас немає нiчого кримiнального i ваші ідеї нам близькі, може, щось i вийде".

За виступ спiвачка бере 40 тисяч гривень.

 

Мiла Нiтич і "Пающiє труси"

8

Продюсер Володимир Бебешко радіє пропозиції: "Щиро скажу, я чекав вашого дзвiнка! Може, нарештi в артистiв з'явиться шанс нажитися на полiтиках, котрi нас роками обкрадали? Що ви там пропонуєте? Заспiвати? Легко! Про гонорар подумаю, але відразу попереджаю, що вiн буде захмарний. Так i передайте своєму Васi".

8e393aadd4188328f14be3da4bccffa4

Щодо суми гонорару Бебешко зазначив: "Можемо поторгуватися. Вiзьму кiлька мiшкiв гречки чи картоплi, консерви теж пiдходять. Воду питну, сигарети, чай… Солдатам на передовiй треба ж якось зимувати! А щоб ваш Вася не мав претензiй, мушу зiзнатися, що галочку у бюлетенi я за вашу партiю не поставлю. Принципово! Маю надiю, що ваш Вася пролетить, як фанера над Парижем".