Новини про зірок
Подобається

Star Media і Babich Design перемогли у номінації «Найкраща світова телепрем’єра» фестивалю Avanca (ВІДЕО)

03/10/2015     Автор: Ігор Нагорний
Star Media і Babich Design перемогли у номінації «Найкраща світова телепрем’єра» фестивалю Avanca (ВІДЕО)

Докудрама «Лермонтов» виробництва Star Media і Babich Design перемогла у номінації «Найкраща світова телепрем'єра» міжнародного фестивалю у Португалії Avanca-2015. Як повідомляється на сайті форуму, у конкурсній програмі фільм заявлено як учасника від Росії.

07

Як ідеться на сайті Star Media, двосерійний фільм приурочено до 200-річчя від дня народження Михайла Лермонтова. Він «про те, як події життя Лермонтова тісно переплетені з сюжетами його творів. Реальне життя поета незримо переходить у його вигаданий світ, а герої та події його творів дають відповіді на біографічні загадки в долі Лермонтова».

 

Окрім «Лермонтова», телепреміями віздначено стрічки «Людина, яка зцілює жінок» (L'Homme Qui Répare Les Femmes) бельгійського автора Тьєррі Мішеля, та «Сон Шахерезади» Франсуа Верстера (Туреччина). Спеціальна згадка журі — стрічка Madgermanes Мальті Ванделя (Німеччина).

08

Фестиваль Avanca-2015 проходив з 22 по 26 липня. Кінофорум фокусується на «глобальних змінах у кіно, телебаченні, відео і мультимедіа». Тут представлені анімаційні фільми, докуметальне та ігрове кіно.