Зіркові скандали
Подобається

Російська актриса, викрита в секс-скандалі, розповіла про своє особисте життя (ФОТО, ВІДЕО)

03/10/2015     Автор: Ігор Нагорний
Російська актриса, викрита в секс-скандалі, розповіла про своє особисте життя (ФОТО, ВІДЕО)

Поки шанувальники російської актриси Настасії Самбурської обговорювали скандальну історію про зв'язок брюнетки з 16річним школярем, в світло вийшло відверте інтерв'ю артистки.

94

І дещо прояснилося. Зірка "Універу" зізналася, що особисте життя у неї не складається. Самбурська вважає, що у неї завищені запити, тому вона "одна, як неприкаяна".

05

"Я взагалі не знайомлюся: ніколи, ні з ким і ніде! Симпатичні хлопці до мене не підходять, а з страшненькими я не зв'язуюся. Тому я одна, як неприкаяна. Чекаю свого красеня. Гідних немає. Я розумію, що дуже вибаглива. Мені кажуть: "Може, планочку опустиш?" А я вважаю, що не треба її опускати. Я сама себе зробила. Я самодостатня людина. Купила собі джип, квартиру і вже закінчила ремонт. Квартира невелика, але внстаграмі" написала, що семикімнатна, – нехай заздрять! Загалом, мені не потрібні від чоловіка гроші. Але в той же час людини, який нездатний їх заробити, я поруч із собою терпіти не зможу", – розповіла вона.

 

Настасья також описала чоловіка своєї мрії. По-перше, він не повинен бути "упирем" – їх і так в житті актриси було "достатньо". Обранцем Самбурської може стати високий, спортивний, красивий, забезпечений чоловік з почуттям гумору, від тридцяти до тридцяти восьми років.

Рольова модель для тих, хто збирається підкорювати серце зірки "Універу", – її улюблений актор Том Харді.

Раніше повідомлялося, що у Настасії Самбурської інтимні стосунки з 16річним хлопцем. Обранець актриси спочатку заявив, що йому 19 років. Листування з учнем кадетського корпусу у соціальних мережах тривало кілька днів. Хлопець веде життя типового представника "золотої молоді": дорогі машини і канікули в готелях на лазурному березі.

Під час одного з нічних онлайндіалогів вона запросила хлопця за місто, де відпочивала з друзями. На дачу юнака підкинув один, а в Москву пара поверталася на автомобілі Настасії. Саме тоді актриса була затримана співробітниками ДПС за водіння в нетверезому вигляді. Завдяки цьому вона і дізналася, що її обранцю всього 16 років. До того моменту Самбурську з кадетом пов'язували вже далеко не приятельські стосунки.