Зіркові скандали
Подобається

Соліст відомого гурту «Дискотека Аварія» подав до суду на Андрія Малахова

02/10/2015     Автор: Ігор Нагорний
Соліст відомого гурту «Дискотека Аварія» подав до суду на Андрія Малахова

Соліст популярної російської групи "Дискотека аварія" Олексій Сєров подав заяву в суд на скандального телеведучого Андрія Малахова. Сума моральної шкоди, як вважає співак і його адвокат, дорівнює двом мільйонам рублів.

5d5068e8c33d0c4607c6b44d655110d5

Розгляд пов'язано з випуском ток-шоу "Нехай говорять" від 17 лютого нинішнього року, де Малахову дісталася роль ведучого.

В ефірі, на який був запрошений Сєров, обговорювали його розлучення з колишньою дружиною Іриною Качко, з якою в співака відбувся скандал з приводу спільної дитини. В процесі діалогу прозвучали повідомлення про те, що соліст "Дискотеки аварії" нібито забрав 5річну Поліну і не дозволяє Качко з нею бачитися.

malahov-450x307

Сєров уважає, що подібна заява образлива, тому вимагає выд Малахова відшкодування збитку і вибачення.

Судове слухання вже призначено на 20 жовтня 2015. Пройде воно в московському Хамовницькому суді, де і стануть відомі всі вимоги сторони обвинувача. Ні сам Андрій Малахов, ні його захисник ситуацію не коментували.

Як відомо, передача виходить на екрани ще з 2001 року. Звичний час трансляції 19:50. Форматом ток-шоу передбачено обговорення особистого життя гостей.