Тиждень моди в Мілані: пікантне мілітарі в новій колекції від Versace (ФОТО, ВІДЕО)

01/10/2015     Автор: Ігор Нагорний
Тиждень моди в Мілані: пікантне мілітарі в новій колекції від Versace (ФОТО, ВІДЕО)

У рамках Тижня моди в Мілані пройшов показ знаменитого модного будинку Versace, на який зібралися найвідоміші модниці і красуні.

21

Поки в залі позували фотографам Хайді Клум, Наомі Кемпбелл, Анна Вінтур, Рікардо Тіші, Лей Лезарк та інші імениті гості, на подіумі Versace весналіто 2016 було не менш зоряно.

 

Нове шоу італійського Будинку зібрало не тільки культових моделей нульовихНаташу Полі, Ракель Циммерман і Каролін Трентіні, але і супермоделей нового десятиліттяДжіджі Хадід, Джоан Смоллс, Лею Т, Ханну Габі Одиель та інших.

20

Два покоління подіумних легенд продемонстрували нову колекцію Донателли Версаче, що стала посправжньому епохальною подією для марки. Дизайнер змінила курс і замість перебільшеної сексапільної жіночності, що стоїть на трьох китахоголене тіло, обтягуючі фасони і довжина міні, — представила глядачам нове розуміння жінки, додавши силуетам обсягу, змінивши райдужну палітру хакі, а розрізи і вирізи на суворо точну геометрію військової уніформи.

22

Відтепер героїня Versaceперемагає у битві з самою собою selfmade woman зі сталевою витримкою. За лаштунками шоу автор колекції назвала свою нову роботу присвятою Міжнародного жіночого дня: "Я хотіла кинути виклик собі і зробити щось по-справжньому сильне!"

23

В результаті у дизайнера вийшло не просто "щось по-справжньому сильне", а, мабуть, найсильніша колекція за останні роки як по духу, так і по естетиці. Коктейльні міні тут замінюють перетягнуті широкими ременями з важкої пряжкою жакети і жилети з великими накладними кишенями, отруйний леопардовий принт на наших очах трансформується в строкатий камуфляж, немов маскуючий раніше выставлемое напоказ тіло, а коштовне кольє змінюються зірковими шевронами.

24

25

26

27