Помилки молодості: про що зіркам соромно згадувати (ФОТО)

01/10/2015     Автор: Ігор Нагорний
Помилки молодості: про що зіркам соромно згадувати (ФОТО)

Не завжди наші улюблені зірки були такими ж яскравими, розкішними і блискучими в минулому. Був час, коли їхні манери, фігура, макіяж, зачіска і вміння одягатися залишали бажати кращого. Але ці дами змогли змінитися і зробили це дуже навіть добре. Хто ж вони, ці королеви перевтілення?

 

Дженіфер Лопес

1 

Колись Дженіфер ще було далеко до її теперішнього статусу, вона ще їздила на метро і все мріяла потрапити на підтанцьовку хоч до когонебудь. У цей період Лопес була невиразним дівчиськом з надзвичайно блідим обличчям, дивними кучериками і темними губами, які додавали їй декілька десятків років. І хоча зірка заявляє, що залишилася все тією ж, зміни помітні: акуратний макіяж, шикарні локони і бездоганний стиль, що підкреслює її прекрасні форми. Такою вона подобається нам більше.

 

Ксенія Собчак

2 

За останнє десятиліття Ксюша дуже змінилася. Тому не без підстав її підозрюють у пристрасті до пластичної хірургії. Досконально про це нічого не відомо, однак навіть це не може вважатися її головною помилкою молодості, а те, що вона була безтурботною світської тусовщицею. Зараз Ксенія порозумнішала, і стиль, і манери у неї вже зовсім інші. Мабуть, відхід у політику все ж пішов їй на користь.

 

Меган Фокс

3 

Меган стверджує, ніби пластика – це щось зовсім далеке від неї, однак різниця помітна. У будь-якому випадку, нехай це залишиться її таємницею, але поліпшення явні: ніякої жахливої засмаги, натуральний макіяж і вишуканий гардеробі перед вами новий еталон жіночої сексуальності, затьмарив саму Анджеліну Джолі.

 

Евеліна Хромченко

4 

Зараз Евелінаодна з світових законодавців моди, і з нею начебто все ясно. Крім одного: з її датою народження все дуже заплутано. За одними джерелами їй все ще 35, за іншими – вже давно перевалило за 40. Хай це буде загадкою, але той факт, що зараз Хромченко виглядає краще, ніж кілька десятків років тому, не може бути оскаржений. Все це правильний макіяж і зачіска, бездоганний стиль, відповідний колір волосся і навіть оправа окулярів. Що вже там, у цієї дами дійсно є чому повчитися.

 

Вікторія Бекхем

5 

Хоча весь світ вважає її однією з найбільш стильних дам на планеті, сама Вікі нерідко зізнається, що не подобалася собі ні в молодості, ні зараз. Це і змусило її методом проб і помилок шукати свій власний унікальний стиль: вона збільшувала груди, то знову виймала їх1, то нарощувала волосся, то стриглася майже налисо. Проте з часом Вікторія все ж знайшла міру і таки зробила з себе ту ідеальну леді, яку ми бачимо зараз.

 

Ксенія Бородіна

6 

Колишня колега Собчак Ксенія Бородіна також у минулому виглядала вельми специфічно. Повненька дама з досить дивним смаком, можливо, і була улюбленицею публіки, проте не подобалася собі. Але змінилася Ксюша добре: тепер це струнка, стильна, ефектна і впевнена в собі дівчина.

 

Кейт Уінслетт

7 

Порівняти Кейт зараз і Кейт 15 років тому на прем'єрі «Титаніка» і можна помітити явний прогрес. Дивно, але на цей момент вона виглядає набагато молодше: Уїнслетт схудла і попрацювала над своїм стилем, в результаті чого стала неймовірно привабливою.

 

Єва Мендес

8 

Зараз Єву обожнюють і визнають однією з найкрасивіших жінок світу. Однак 10-15 років тому ситуація була інша: дівчина грішила зловживанням косметикою і засобами для укладки, у результаті чого виглядала як тітонька з буфету. Однак експерименти в підсумку привели її в потрібне русло: тепер вона красива, елегантна і молода, у всякому разі, виглядає вона молодшою, ніж в юні роки.

 

Келлі Осборн

9 

Дочка знаменитого рокера колись виглядала досить лякаюче зі своїми кричущими відтінками волосся, помітною повнотою і дивними убраннями. З віком Келлі залишилася все тією ж, однак стала граціознішою й елегантнішою. І хоч волосся все ще фіолетове, макіяж все ще яскравий, а убрання – неординарнітепер це вже зовсім інша Келлі. І, звичайно, схуднення також дало свій результат.

 

Шер

cher-before-and-after-plastic-surgery

 

Роуз Макгавен

rose-mcgowan-plastic-surgery-6

 

Леді Гага

113072 Lady Gaga plastic