Новини про зірок
Подобається

41-річна Вікторія Бекхем здивувала світлинами крупним планом (ФОТО)

30/09/2015     Автор: Ігор Нагорний
41-річна Вікторія Бекхем здивувала світлинами крупним планом (ФОТО)

Нещодавно на світському заході в НьюЙорку фотографам вдалося зробити рідкісні карди, на яких Вікторія Бекхем не тільки без улюблених сонцезахисних окулярів, але ще й крупним планом. Тепер розглянути фешндіву в режимі макро можуть шанувальники усього світу.

Fashion 4 Development First Ladies luncheon, New York, America - 28 Sep 2015

Для виходу в світ Вікторія Бекхем вибрала улюблений формат: вбрання чорного кольору, виразний макіяж smoky eyes, помада відтінку nude, ідеальні темні брови, мерехтливі рум'яна на вилиці й зібране волосся. Всі елементи образу відточені до досконалості.

rexfeatures_5195705am

Як же Вікторії вдається виглядати настільки молодою у свої 41? Західна преса з'ясувала, що Бекхем регулярно відвідує дерматолога, який ретельно стежить за її красою. Раніше, щоб позбутися проблем з акне, знаменитість повністю виключила зі свого раціону цукор і кофеїн, а також стала вживати менше вуглеводів. Як стверджує особистий лікар Вікторії Бекхем, молодість її шкіри – результат правильного харчування та здорового способу життя. Іншими словами, вона постійно дотримується дієти і займається спортом. Подейкують, щоб встигати все, Вікі щодня прокидається о шостій ранку.

rexfeatures_5189289s

А ще в раціоні Бекхем багато вітамінів, завдяки яким її зовнішність завжди бездоганна. Якщо вірити іноземним ЗМІ, ніж хірурга і уколи ботокса – не її методи.

rexfeatures_5189289rghnhfjn