Новини про зірок
Подобається

Наречена Кличка Хайден Пенеттьері розповіла про післяпологову депресію

29/09/2015     Автор: Ігор Нагорний
Наречена Кличка Хайден Пенеттьері розповіла про післяпологову депресію

Наречена Кличка, актриса Хайден Пенеттьері розповіла про свою моторошну післяпологову депресію. Вона повідомила, що її дочка Кайя трохи відстає від ровесників у рості.

Голливудская актриса Хайден Панеттьери рассказала о своей послеродовой депрессии

Актриса Хайден Пенеттьері 9 місяців тому народила українському боксеру Володимиру Кличку дочку Кайю. Але тільки зараз вона зізналася журналістам в тому, що після появи на світ малюка мучилася від післяпологової депресії.

 

Хайден попросила молодих мам не лякатися подібних станів і заявила, що це цілком нормально: "Я трохи страждала післяпологовою депресією. Леді, ви не самотні і не божевільні!". Також голлівудська зірка зізналася, що її маля трохи відстає від однолітків у зростанні: "Моїй доньці Кайі 9 місяців, і зростання у неї — 88% від норми на її вік".

Також Пенеттьері розкрила подробиці знайомства з Володимиром Кличком. Молоді люди зустрілися на благодійної презентації фотокниги. "Я поняття не мала, хто він такий, і він так само" , — відверто сказала Хайден. А ось перше побачення парочка проїла в одному зі знаменитих лос-анжелесских клубів.