Суворий морський піхотинець перетворився на тендітну жінку (ФОТО, ВІДЕО)

28/09/2015     Автор: Ігор Нагорний
Суворий морський піхотинець перетворився на тендітну жінку (ФОТО, ВІДЕО)

Зараз операції по зміні статі стали робити набагато частіше, цю проблему відкрито обговорюють і це вже не є таким шоком.

Wx600_990080

Метью Авадиeн народився в тілі чоловіка, але все своє свідоме життя мріяв бути жінкою. З самого дитинства він намагався пригнічувати нестандартні бажання і навіть став морським піхотинцем, але у 2012 році все змінилося.

2

Протягом трьох десятиліть, Метью, який зараз називає себе Соной, жив життям звичайного чоловіка. У нього було все: любляча дружина, дочка, і робота мрії в морській піхоті.

3

4

5

Але з самого раннього віку, Метью відчував, що насправді є жінкою. Будучи хлопчиком, він крадькома приміряв речі старшої сестри, поки одного разу мати не застукала його за цією справою і не вилаяла, як слід. Метью ріс в глибоко релігійній сім'ї і після ганебного інциденту всіма силами намагався боротися зі своїм єством і навіть записався в команду з баскетболу, але йти проти природи було нестерпно.

6

Час минав, і хлопець продовжував боротися зі своєю натурою. Він вступив в корпус морської піхоти США, а в 2005 році одружився на дівчині на ім'я Люсі. Метью ніколи не мав особливого потягу до жінок, але чоловік хотів мати повноцінну сім'ю, тому в 2010 році у сімейної пари народилася дочка.

7

Але в листопаді 2012 року Метью вирішив, що більше не може так жити і вирішив піти за покликом свого серця і почати прийом гормонів, щоб стати жінкою.

З лютого 2013 року Метью і Люсі більше не жили разом, а в липні того ж року офіційно розлучилися.

8 9

Протягом 8 місяців чоловік брав естроген, потім встановив собі імплантати, зробив лазерну епіляцію і в ув'язненні пройшов через операцію по зміні статі. Всі ці дії призвели до дивовижного перетворення з волохатого суворого піхотинця в струнку блондинку по імені Сона.

11 12

Говорячи про своє рішення, Сона сказала: "У мене була любляча дружина, чарівна дочка і добре оплачувана робота, але я більше не міг переховуватися. Я був вичерпаний".



"Всі ці роки я жив у брехні, і я зрозумів, що настав час, щоб бути вірним собі". В даний час, Сона комік, адвокат для транссексуалів і мотиваційний оратор
.