Новини про зірок
Подобається

Оксана Марченко сама захотіла покинути «талантів» України

26/09/2015     Автор: Ігор Нагорний
Оксана Марченко сама захотіла покинути «талантів» України

Українська співачка, обличчя телеканалу СТБ — Оксана Марченко сама прийняла рішення піти з проекту "Україна має талант". Про це розповів під час онлайн-конференції голова правління СТБ Володимир Бородянський.

016-oksana-marchenko


Також Бородянський додав, що думка глядачів стосовно ведучих того чи іншого проекту – це дуже суб'єктивний фактор, яким не можна сліпо керуватися.


"Оксана не могла образитися, це було її рішення. Вона прийняла рішення, що хоче зосередитися на Х-факторі й не займатися більше "талантами". Це рішення було не випадковим, воно зріло, ми багато про це розмовляли з Оксаною. І це нормально. Що стосується того, звертаємо ми увагу на точку зору глядачів… У своїх рішеннях ми керуємося власною думкою. Це взагалі дуже суб'єктивний бізнес. Як, в принципі, і будь-який інший бізнес. Ми суб'єктивно приймаємо рішення, як господиня суб'єктивно приймає рішення, коли вона готує їжу", — заявив Бородянський.

Oksana-Marchenko1

Нагадаємо, що Оксана Марченко більше не є ведучою проекту "Україна має талант", але все ж продовжує вести шоу "Х-Фактор".

Як відомо, Оксана Марченко дивує завжди своїми вишуканими сукнями на кожному шоу. Проте і сама Оксана змінюється з роками: все більше стає схожою на ляльку Барбі.