Зіркові скандали
Подобається

Весілля колишньої дівчини Ді Капріо закінчилася бійкою (ФОТО)

25/09/2015     Автор: Ігор Нагорний
Весілля колишньої дівчини Ді Капріо закінчилася бійкою (ФОТО)

30-річна модель Бар Рафаелі поєднувалася шлюбом з Аді Езрою.

<p><span>Бар Рафаэли Ади Эзру. Фото: Instagram</span></p>

Одна з найкрасивіших і найбільш затребуваних моделей світу Бар Рафаелі стала дружиною ізраїльського бізнесмена Аді Езри. Церемонія відбулася на батьківщині пари – в Ізраїлі. Однак найважливіша подія в житті красуні затьмарив скандал.

Розкішний банкет на 300 чоловік пройшов в Ізраїлі на відкритому повітрі в курортному містечку Carmel Forest Spa Resort. Бар вдягнула ніжну весільна сукню від Chloe. До вівтаря наречена йшла під романтичну пісню The Beginning of the World у виконанні ізраїльського співака Shlomi Shabbat.

Повінчав Бар і Аді рабин. Після вінчання всі гості вирушили у величезний намет, в якому продовжилося свято.

Однак не обійшлося без скандалів. Спочатку міністр транспорту Ізраїлю Ісраель Кац був обурений вимогою нареченого-мільярдера закрити повітряний простір над готелем, в якому проходило весілля. У тому місці, де проходило святкування, в небо могли підніматися лише літаки. Повітряні кулі, вертольоти, дрони та інше були заборонені, тому ніякі фотографії не просочилися в мережу. А після цього вже на самому заході папараці, які намагалися сфотографувати наречену з нареченим, були побиті охоронцями. Постраждалих відправили до лікарні.

Найвідоміша ізраїльська модель до роману з мільярдером Аді Езрою три роки зустрічалася з Леонардо Ді Капріо.

Шлюб з впливовим бізнесменом став для Бар другим. У 2003 році блондинка вийшла заміж за друга дитинства Аріка Вайнштейна, з яким прожила два роки.