Новини про зірок
Подобається

Солістка групи «Вінтаж» поплатилася за збільшення грудей (ФОТО)

25/09/2015     Автор: Ігор Нагорний
Солістка групи «Вінтаж» поплатилася за збільшення грудей (ФОТО)

Оточення співачки всерйоз стурбоване її фізичним і особливо емоційним станом.

<p><span>Анна Плетнева. Фото: instagram</span></p>

Солістка групи "Вінтаж" Анна Плетньова відчуває проблеми з вагою. У спробах збільшити груди Ганна примудрилася набрати зайві 8 кілограм при зрості 157 сантиметрів, які змінили фігуру співачки до невпізнання.

Причиною неконтрольованого набору ваги стали таблетки, рекомендовані артистці народним цілителем. Ганна Плетньова була категорично проти хірургічного втручання у свій організм, тому шукала альтернативні способи збільшити груди. Цілитель запропонував співачці "чудо-таблетки", виготовлені, за його словами, з концентрату капустяного соку, хмелю і порошку шкіри ігуани. Приймати ліки треба було протягом місяця, але вже через три дні виконавиця відчула неконтрольовані напади голоду і постійне бажання їсти солодке. На питання про те чи це нормально, лікар відповів, що все абсолютно в нормі і вся жирова тканина повинна концентруватися виключно в грудях співачки на радість її шанувальникам.

Солістка "Вінтаж" ще кілька днів продовжувала отримувати задоволення від своєї нової дієти, поки не зрозуміла, що ситуація стає некерованою. "Зараз з усього гардеробу вона може вибрати лише спортивні штани і футболку або светр, прикривають непристойно розпливлися боки, – розповіли в пресслужбі "Вінтаж". Через тиждень у групи заплановані зйомки одразу двох нових кліпів, але про еротичні сцени навіть не може бути мови. Схоже образ "поганої дівчинки" залишився в минулому.

2_614

Зараз Аня з усіх сил намагається привести себе у форму, але зворотний процес йде дуже повільно. "Я зробила колосальну помилку, забувши, що себе треба любити такою, яка ти є, – зізнається співачка. – Дорогі дівчата, любіть свої маленькі груди, велику попу, ноги будь-якої довжини і талію будь-якої ширини. В цьому ваша індивідуальність і краса".

2_615

"Що робити? Я товстію! А через тиждень зйомки кліпу", – підписала фото співачка.

Оточення співачки всерйоз стурбоване її фізичним і особливо емоційним станом, оскільки через різкі зміни системи живлення Ганна Плетньова страждає перепадами настрою і болісно реагує на будь-яке зауваження щодо її зовнішнього вигляду.