Новини про зірок
Подобається

Андрій Данилко закликав не вірити фейкам, в яких він погано висловлюється про Україну

25/09/2015     Автор: Ігор Нагорний
Андрій Данилко закликав не вірити фейкам, в яких він погано висловлюється про Україну

Український артист Андрій Данилко, відомий також в образі Вєрки Сердючки, став жертвою фейкових новин, які поширюються в соцмережах і деяких ЗМІ.

На своїй сторінці в Instagram Данилко виклав кілька прикладів публікацій нібито від його імені і запевнив, що не має ніякого відношення до цих текстів. Музикант також попросив усіх бути пильними і не піддаватися на провокації.

 

"УВАГА!!! В соціальних мережах з'явився текст, незрозуміло ким написаний і так само незрозуміло ким опублікований. Текст, який нібито належить Андрію Данилку. Хочемо вас запевнити, що цей текст ніякого відношення до Андрія Данилка не має. Будь ласка, не піддавайтеся на провокації! Будемо вдячні за перепост", — свідчить підпис до фото.

У фейкових публікаціях наводяться нібито слова Данилко, де він всіляко сварить Україну, її жителів і владу. Зокрема, артист "стверджує, що "зараз у нас в Україні ганьба стає гордістю, а розпуста і брехня нормою, злочин торжеством, а занепаддосягненням. Ми деградуємо і розкладаємося вже так сильно, що від нас поступово відвертаються всі. Пропаганда розпусти і збочень виходить за рамки здорового глузду. Свобода слова у нас звучить як знущання", а також називає українців загрозою Європі.