Зіркові скандали
Подобається

Відомий російський актор з «Бригади» виявився наркоторговцем (ФОТО, ВІДЕО)

24/09/2015     Автор: Ігор Нагорний
Відомий російський актор з «Бригади» виявився наркоторговцем (ФОТО, ВІДЕО)

У Росії за зберігання 280 кг концентрату наркотичних речовин затримано актор серіалу "Бригада". Кількості вилученого концентрату вистачило б на виготовлення понад 7 тонн наркотиків.

1687888



"Затриманий виявився діючим співробітником однієї з правоохоронних структур Росії. Свій кримінальний талант він поєднував з роботою у вітчизняному кіно, де зіграв у декількох художніх фільмах, в тому числі роль начальника охорони Саши Білого у відомому кримінальному серіалі "Бригада", — сказали в прес-службі, зазначивши, що в ході обшуку виявлено понад 280 кг синтетичного концентрату, розфасованого в кілограмові пакети.



За словами джерела в правоохоронних органах, йдеться про актора Дмитра Гуменецького. Также азначили, що затриманий є лідером ланки логістичного транснаціональної наркоугруповання.


1443111439_9081385

"За оперативною інформацією в одному з гаражних боксів Сонячногорського району Московської області наркодилер організував оптовий склад наркотиків, звідки товар дрібнооптовими партіями розтікався по магазинах у всі регіони країни", — повідомляють ЗМІ.



Він зазначив також, що кількості вилученого концентрату вистачило б на виготовлення понад 7 тонн наркотиків, їх роздрібна вартість за цінами чорного ринку перевищила б 16 мільярдів рублів.



Дмитро Гуменецький також знявся у фільмах Бумер, Магнітні бурі і Екстрений виклик: Зниклий пацієнт.