Таємний світ елітного ескорту: з ким сплять українські олігархи (ФОТО, ВІДЕО)

24/09/2015     Автор: admin
Таємний світ елітного ескорту: з ким сплять українські олігархи (ФОТО, ВІДЕО)

 

Багато дівчат мріють про красиве життя, дорогі вбрання і прикраси, розкішні курорти і багатих супутників.

Часом через прагнення до цих благ представниці прекрасної статі йдуть на угоду з совістю і вступають до лав ескорту — елітних жриць любові, в чиї обов'язки входить не тільки догодити чоловікові в сексуальному плані, але і задовольняти його інтелектуальний апетит.


Колишній ескорт-агент, який постачав дівчат за кордон для відпочинку з олігархами, в інтерв'ю порталу Super.ru розповів про виворіт цього секс-бізнесу.


Для початку він пояснив різницю між звичайною проституцією і ескортом.


"Ти не виступаєш як сутенер в класичному розумінні: типу, тобі подзвонили, ти по клацанню підганяєш баб — і все. Відмінність в тому, що тут ти організуєш не злучку, а влаштовуєш дозвілля, дорогий відпочинок. Йде повний інструктаж: не приїжджає плечова повія, яка зробить роботу і поїде, а приїжджає хороша дівчинка. Вона, як правило, навчається в хорошому універі, у неї гарну освіту. Вона повинна вміти обмінятися хоча парою фраз як мінімум на двох мовах. У неї хороші манери за межами спальні: вона вміє одягатися, говорити й поводитися на публіці", — говорить колишній агент.


За його словами, за одну поїздку дівчина в середньому заробляє 7-8 тисяч доларів, але сума може доходити до 20 тисяч і більше. До речі, елітні супутниці отримують лише 30 відсотків від усієї суми, яку за їх суспільство викладає олігарх. Решта 70 дістаються агенту або того, хто привозить ескорт замовнику. Часом дівчата навіть не знають повного цінника за їх присутність.


"Кастинг проходить перед відльотом. Ви зустрічаєтеся в якому-небудь ресторані або ще де-небудь в нейтральному місці, туди ж приїжджають дівчинки, а клієнт вибирає тих, з якими полетить. Іноді приїжджає помічник, директор і т. д. На тих, що сподобалися, вказують пальцем. Іншим — до побачення", — говорить оповідач.


На відпочинку є кілька варіантів розвитку подій. Дівчат привозять по одному або групами до 15 осіб. Разом з моделями в Ізраїль, Майамі, Дубай або інший курорт для багатих відправляється і сам агент. В його обов'язки входить стежити за тим, щоб клієнт був задоволений.






511838 627646 903465 913247 Wx600_881867