Новини про зірок
Подобається

Злата Огневич вразила яскравим шоу на «Міс Україна-2015»: три вбрання і голі козаки (ФОТО)

23/09/2015     Автор: Ігор Нагорний
Злата Огневич вразила яскравим шоу на «Міс Україна-2015»: три вбрання і голі козаки (ФОТО)

Українська співачка і народний депутат України Злата Огневич вразила яскравим виступом гостей фіналу Національного конкурсу краси "Міс Україна-2015", який відбувся в Києві 22 вересня.

Злата Огневич поразила ярким шоу на "Мисс Украина-2015": три наряда и обнаженные казаки - фото 1

Артистка, яка відкривала шоу запальною піснею "Запали вогонь", за один виступ встигла змінити три наряди, порадувала глядачів участю в концертному номері оголених до пояса танцюристів-козаків.

Але і це не все. Злата Огневич старанно репетирувала, щоб зробити свій виступ воістину незабутнім — співачці довелося відкинути страх висоти і піднятися під стелю залу в Жовтневому палаці. На висоті, перебуваючи в металевій конструкції, прикрашений декоративними квітами, Злата Огневич з'явилася перед глядачами знаменитого конкурсу "Міс Україна-2015" з запальною піснею "Запали вогонь".

Щоб номер вийшов ідеальним, Златі довелося репетирувати вночі напередодні конкурсу разом з хлопцями з Freedom ballet. Під керівництвом режисера масштабного шоу Олега Боднарчука, артистка без підстраховки виконувала всі небезпечні трюки, які були в постановці.

"Заради мистецтва та естетики я на все готова, навіть піднятися на висоту і виконати нову пісню "Запали вогонь", — коментує свій виступ співачка Злата Огневич.

Спочатку Огневич з'явилася на сцені в дуже патріотичному синьому платті, яке було обшите яскраво-жовтими квітами.

Потім Злата вийшла на сцену в розкішному довгому жовтому вбранні в оточенні сексуальних козаків і переодяглася в червоне плаття-вишиванку.