Новини про зірок
Подобається

Похресниця Руслани піде шляхом відомої співачки (ФОТО)

23/09/2015     Автор: Ігор Нагорний
Похресниця Руслани піде шляхом відомої співачки (ФОТО)

Артистка привітала похресницю із Днем народження.

Співачка Руслана, яка у школі була бешкетницею, намагається не виставляти напоказ своє особисте життя. Зірка рідко ділиться світлинами своїх родичів, окрім чоловіка та мами. Тому, мало хто знає, що у Руслани є похресниця Ганнуся, котрій нещодавно виповнилось три роки.

Ганнуся — донька близької подруги і перукаря Руслани Лариси Скрипник. Ще коли у 2012 році Руслана їздила в тур до Євро-2012, Лариса, вже будучи вагітною, всюди супроводжувала співачку. Одразу по завершенню туру й народилася Ганнуся.

Руслана із похресницею

"Це велике щастя мати перед Богом таку відповідальність! Моя похресниця Ганнуся неймовірно рухлива дівчинка, вона дуже любить танцювати, слухати музику та співати. Хто знає, можливо, вона піде моїм шляхом, оскільки, ще не народившись, вона щоденно слухала мої пісні в великому турі, більше ніж в 15 містах України. Коли я думала, що подарувати Ганнусі на триріччя, то одразу зрозуміла, що їй потрібен самокат, щоб кудись витрачати шалену енергію! Єдине, я іноді шкодую про те, що ми бачимось не так часто, як хотілося б, через велику зайнятість", – поділилась Руслана.

На жаль, Руслана не змогла приїхати до Ганнусі, оскільки, зараз співачка зайнята записом нового альбому та підбирає нові музичні інструменти для студії. Однак, Руслана привітала Ганнусю з днем народження телефоном та передала подарунок.