Новини про зірок
Подобається

Перевтілення: Кабаєва вразила всіх своєю оновленою зовнішністю (ФОТО)

23/09/2015     Автор: Ігор Нагорний
Перевтілення: Кабаєва вразила всіх своєю оновленою зовнішністю (ФОТО)

Гімнастка вразила шанувальників молодістю і красою. Аліна Кабаєва виглядає так, якою її запам'ятали глядачі Олімпіади-2004.

26

Уславлена гімнастка Аліна Кабаєва нечасто радує публіку своєю присутністю на будь-яких заходах, а тому всякий раз, коли вона виходить у світ, це стає справжньою подією. Сюрприз для шанувальників зірки підготувала телеведуча і бізнесвумен Тіна Канделакі. Вона опублікувала в «Инстаграмі» знімки, на яких зображена оновлена Аліна Кабаєва. Судячи з усього, фото було зроблено під час спільної роботи на телеканалі «Матч-ТВ», де зараз трудиться Канделакі.

Спортсменка постала перед користувачами соцмереж у вражаючій формі. Може здатися, що на знімках зображена Аліна Кабаєва в часи Олімпіади-2004. Деякі передплатники не відразу впізнали спортсменку, інші ж залишилися в захваті від того, як добре вона виглядає. «Аліні на фото немов 18 років!», — пишуть шанувальники. Дійсно, глянувши на фото, можна помітити, як сильно змінилася 32-річна зірка спорту. Також не можна не відзначити, що гімнастка помітно схудла. І треба визнати, що ці зміни їй до лиця – Аліна Кабаєва буквально сяє.

Раніше з'являлася інформація про те, що планується зняти фільм про долю Аліни Кабаєвої. Картина стала б продовженням стрічки «Чемпіони», яка вийшла напередодні Олімпіади в Сочі. У ній мова йшла про представників зимових видів спорту. Очікувалося, що друга частина буде присвячена іншим відомим спортсменам, і буде називатися «Чемпіони: Швидше. Вище. Сильніше». Планувалося зняти чотири новели про кожного спортсмена – плавця Олександра Попова, борця Олександра Карелине, гімнасток Світлани Хоркіни та Аліну Кабаєву. Однак гімнастка була змушена відмовитися від пропозиції режисерів через надто щільний графік.

Снимок