12 маловідомих фактів про Владу Литовченко

23/09/2015     Автор: Ігор Нагорний
12 маловідомих фактів про Владу Литовченко

Ми підібрали найбільш цікаві та маловідомі факти з життя відомого діяча культури, викладача, моделі, а також неймовірно красивої жінкиВлади Литовченко. Пропонуємо вам дізнатися інформацію про Владу з перших вуст.

KOS 3660 5 12 малоизвестных фактов о Владе Литовченко Фото 1

1. У дитинстві я була дуже серйозною і мріяла стати вчителькою. І стала нею в 21 рік — працювала вчителем музики.

2. Я не воджу автомобіль, оскільки в мене не дуже хороший зір, але можу керувати вертольотом. Я не плаваю на глибині, але захоплююся стрибками з парашутом, у мене 50 стрибків, максимальна висота 5000 м.

3. Вільний час я люблю проводити на самоті. Концентруюся на внутрішніх проблемах, на самовдосконалення, люблю аналізувати ситуації, читати духовну літературу. Телевізор майже не дивлюся, а якщо дивлюся, то тільки веселі розважальні програми або хороші концерти, шоу, які відволікають і перемикають.

4. Я везунчик і раніше мені здавалося, що казка про Попелюшку написана про мене. Разом з тим доля підносила мені жорстокі падіння, останнє з яких було психологічно дуже важким. Але через час я змогла стати на ноги.

5. Я люблю подорожувати підготовленою. Я заздалегідь вивчаю околиці того місця, де зупинюся. І обов'язково всі їх відвідую. Не дуже люблю стандартні туристичні маршрути.

6. Раніше я не вміла відмовляти. Зараз навчилася. Вмійте говорити «ні» — в деяких ситуаціях дійсно варто відмовляти.

7. Найбільш пам'ятний подарунок на Новий рік я отримала в 10 років. Це був набір з 36 олівців. І досі це найяскравіший подарунок у моєму житті.

8. Я людина радикальних реформ, для якого життя — це тільки білі або чорні смуги, але ніяк не сірі. Жити рутинно – не по мені, я постійно прагну до нового, до змін, руху вперед.

9. Книга, яка лежить у мене на поличці біля ліжка: Вільям Теккерей — «Ярмарок марнославства». Це твір, який багато в чому нагадує наше сучасне життя і суспільство. Коли читаєш її, всі події видно ще більш виразно. Завдяки цій книзі починаєш робити переоцінку цінностей і подій навколо себе.

10. У мене ніколи не було експериментів із зовнішністю, оскільки я консервативна у відношенні до свого зовнішнього вигляду.