Новини про зірок
Подобається

Світлана Лобода виставила на показ своє особисте життя (ФОТО)

22/09/2015     Автор: Ігор Нагорний
Світлана Лобода виставила на показ своє особисте життя (ФОТО)

Протягом чотирьох з половиною років LOBODA ретельно приховувала доньку від сторонніх очей.Та нещодавно вона з'явилася на обкладинці Viva! в обіймах своєї маленької копії. За словами Світлани, в ту ж мить, коли вона вперше взяла новонароджену дочку на руки, до неї прийшло усвідомлення того, що її життя поділилася на "до" і "після".

4

"І ще я зрозуміла, що мені дуже страшно. Дитина – це велика відповідальність! І донині іноді в мене бувають панічні атаки, коли я ловлю якусь непотрібну думку, починаю її розвивати, буквально вимотую себе страшними фантазіями. В такі хвилини я кажу: "Мамо, сьогодні в басейн c Євою не їдемо, відмовляйся від заняття". Ну нічого не можу з собою вдіяти! Ось така я мама-панікер", – говорить Світлана.

2

З тих пір, як Євангеліна з'явилася на світ, минуло чотири з половиною роки. Увесь цей час LOBODA відмовлялася від глянцевих фотосесій і прагнула будь-якими способами захистити дівчинку від уваги преси.

3

"Рішення не показувати дочку публіці спровоковано тим, що я не прихильниця виставляти особисте життя напоказ. Мені, як і будь-якій мамі, хотілося довше вберегти дитину від сторонніх очей. І всі ці роки доводилося маскуватися – носити окуляри і одягати кашкети. Ми навіть не могли віддати дитину в садок! – розповідає артистка. – Наша бабуся вже давно просить: "Будь ласка, Світлано, покажи дитини, я мрію, щоб вона могла, як всі діти, не ховаючись, сходити в зоопарк, щоб ми могли вести нормальний людський спосіб життя!" І я подумала, що, в принципі, Євочка вже готова, вона досить зміцніла, і цієї осені настав час її показати", – аргументує своє рішення LOBODA.

 5