Новини про зірок
Подобається

Пригожин програв свою дружину російському чиновнику

22/09/2015     Автор: Ігор Нагорний
Пригожин програв свою дружину російському чиновнику

Скандальний російський продюсер Йосип Пригожин оригінально розплатився за провальний спір. Чоловік програв концерт своєї дружини калінінградському губернатору Миколі Цуканову.

ACTUAL_TEASER_654419_87502207

"Ще взимку Цуканов посперечався в Twitter з Пригожиним на концерт Валерії, що Театр естради в Світлогорську буде побудований на початку літа", — зазначила прес-секретар регіонального уряду Лариса Полякова.

Концертний зал Світлогорська таки був побудований в строк. А тому співачка Валерія змушена відправитися туди з концертом. І до того ж за свій виступ артистка не отримає жодного рубля.

9addf864a07117a09aba86258f435186





Як зазначалося раніше, продюсер Йосип Пригожин прокоментував український "чорний список", і вважає, що вони з Валерією не несуть ніякої загрози українській державі. Продюсер висловив свою думку щодо українських політиків, підкресливши, що на його думку "вони загралися". Також він заявив, що подібні ініціативи української влади можна вважати "дитячим садом".





Єдине, про що шкодує продюсер Йосип Пригожин, так це про українських сирники, яких йому тепер довго не побачити. Про це він розказав в коментарі російським ЗМІ.