Новини про зірок
Подобається

Переможець «Голосу країни» виступив у прифронтовому Маріуполі

21/09/2015     Автор: Ігор Нагорний
Переможець «Голосу країни» виступив у прифронтовому Маріуполі

Антон Копитін привітав маріупольців із Днем міста.

Переможець п'ятого сезону всеукраїнського вокального шоу "Голос країни" Антон Копитін 20 вересня дав концерт у прифронтовому Маріуполі.

Для співака дуже важливо в такий непростий час підтримати земляків, подарувати їм радість і надію на світле майбутнє.

"Як сказав один з військовослужбовців, на фронті вони захищають наші кордони, щоб ми тут, у тилу, мали можливість посміхатися. Зізнаюся, візит в Маріуполь у мене самого вселив велику надію на довгоочікуваний мир", — поділився враженнями після виступу Антон Копитін.

Зазначимо, Маріуполь став першим містом в українському турі співака. Саме там Антон прожив багато років і зустрів свою любов. В місцевому ДК "Іскра", де у свій час він пропрацював 6 років, на стінах досі висять його фотографії. Для маріупольців концерт переможця "Голосу країни" став великою подією. Жителі міста радісно обіймали співака і активно фотографувалися з ним.

Виступ в рідних краях для Антона стало дуже символічним. Своїм прикладом він показав землякам, що, зробивши крок назустріч своїй мрії, можна змінити своє життя.

Нагадаємо, підопічний Тіни Кароль став переможцем проекту в червні 2015 року. Під час фіналу зірковий тренер зробила Антону подарунок, презентувавши йому квартиру в Києві.

Зараз він виступає з концертами в різних куточках планети, у виробництві знаходиться його кліп на пісню, яку написала для нього Тіна Кароль.

Тим часом проект "Голос країни" вже розпочав відбір талантів для участі у шостому сезоні головного вокального шоу України. У пошуках неординарних голосів команда проекту знову вирушила в регіони. Зокрема, найближчим часом відбудуться кастинги в Полтаві, Дніпропетровську та Києві.