Ксенія Собчак зізналася, що витрачає шалені гроші на догляд за обличчям

21/09/2015     Автор: Ігор Нагорний
Ксенія Собчак зізналася, що витрачає шалені гроші на догляд за обличчям

Журналістка збирається пройти курс процедур для омолодження обличчя.

<p>Ксения Собчак Фото: Instagram</p>

Представники однієї популярної клініки в Москві розповіли, що Ксенія Собчак збирається пройти курс процедур для омолодження шкіри обличчя, який обійдеться зірці в 250 тисяч рублів.

Природно, такі дорогі процедури схвилювали громадськість, яка за традицією розділилася на два табори: одні бажали опинитися на місці Собчак, щоб була можливість робити такі чудові процедури, інші присоромили телеведучу за великі розтрати.

"Знайшла тут „в інтернетах" величезну кількість "викривальних" статей про те, що я (жах!) ходжу до косметолога і роблю косметологічні процедури. Змушена зізнатися в страшному − так, це правда. Більше того, вважаю, що ніякі шмотки не замаскують нетреноване тіло і недоглянуте обличчя.

Починаючи з 30, я відвідую косметолога раз в тиждень і бачу чудові результати. Особливо рекомендую плазмоліфтінг і суперлікара-косметолога на прізвище Родіна! Закохалася в цю жінку з оригінальним прізвищем і легкою рукою. Цю болісну процедуру провела так, що я навіть не помітила! Дуже рекомендую в будь-якому віці: твою власну кров перетворюють в плазму і колять, наповнюючи вітамінами шкіру. Перевірено на собі", – відповіла на всі питання Собчак.