Зіркові скандали
Подобається

Чоловік покинув співачку МакSим із маленькою дитиною заради іншої

21/09/2015     Автор: Ігор Нагорний
Чоловік покинув співачку МакSим із маленькою дитиною заради іншої

В особистому житті російської співачки МакSим сталися сумні зміни.

Так, цивільний чоловік артистки, бізнесмен Антон Петров, від якого зірка у жовтні минулого року народила доньку, покинув її заради іншої жінки. 

Обраницею Петрова стала 21-річна студентка, дочка російського мільйонера і депутата Державної думи РФ Олександра Бриксіна Єлизавета. Подейкують, що Петров почав зустрічатися із 21-річною студенткою, коли МакSим була при надії на сьомому місяці. За словами подруги артистки, МакSим про все знала, проте не видавала себе.

"Він гарний батько, допомагає їй з маленькою Марією — часто приїжджає в гості, няньчиться, носить на руках, спостерігає за тим, як донька росте. Купує їй іграшки, дарує Марині (МакSим) квіти. Але уявляєте, яке це — ділити кохану людину з іншою!

До останнього вона сподівалася, що Антон повернеться. Але цієї весни він сам раптово поставив крапку — розписався з Лізою", — розповіла подруга співачки Регіна. Наразі МакSим із своїми двома доньками, 11-місячною Марією та 6-річною Олександрою готується до переїзду в простору квартиру, яку їй подарував екс-чоловік Антон Петров.