Новини про зірок
Подобається

Ірма Вітовська і Святослав Вакарчук збирають кошти для хворих діток

20/09/2015     Автор: Ігор Нагорний
Ірма Вітовська і Святослав Вакарчук збирають кошти для хворих діток

Незабаром розпочнеться продаж квитків на прем'єру вистави "Оскар і рожева панi", який ставлять у Івано-Франківському обласному муздрамтеатрі.

 

126588

 

Усі зібрані кошти підуть на допомогу хворим діткам. А саме на обладнання палiативних вiддiлень та виїздних бригад.

 

"Друзi!!!! Скоро будуть продавати квитки на "Оскар і рожева панi". Всi кошти будуть витраченi на обладнання палiативних вiддiлень та виiздних бригад для таких дiток. Ми не можемо подовжити життя, але полегшити страждання повиннi!!!!! Якщо ми громадянське суспiльство,звiсно", — повідомила у Facebook Ірма Вітовська.

_MG_0251

Нагадаємо, ініціаторка проекту та виконавиця головної ролі Рожевої Пані Ірма Вітовська, гурт "Океан Ельзи", режисер Ростислав Держипільський, художник Андрій Ярмоленко, хореограф Ольга Семьошкіна об’єднали зусилля в роботі над благодійним театральним проектом "Оскар і Рожева Пані" за мотивами всесвітньовідомого роману класика сучасної світової літератури Еріка-Еммануеля Шмітта.

Мета проекту – привернути увагу українського суспільства до надсерйозної соціальної проблеми доступності паліативної допомоги для тяжкохворих українських дітей.

Нагадаємо, співачка Тіна Кароль за кошти, отримані від її турне, допомогла 25 дитячим  онкологічним лікарням у всіх найбільших містах України. Фонд співачки закупив необхідні медикаменти і обладнання. А в деяких лікарнях навіть зробили ремонт і закупили нові меблі.

 

11954735_718747234921086_4125090255435104000_n

 

Прем’єра "Оскара і Рожевої Пані" відбудеться 11 жовтня 2015 року у Київському Національному театрі оперети. На виставу запрошений автор, всесвітньо відомий письменник Ерік-Еммануель Шмітт.